SportNews.hr

prava sportska priča

Vajdovčić u Dubravi, to bi mogao biti pun pogodak! Vajdovčić i Kapitanović na lijevoj strani, prisnažuje sportski direktor Šantek. Šugić, napopularniji igrač Dubrave, uzeo papire. Vratar Idama Cyprian pozvan u reprezentaciju Nigerije i odmah napustio klub

Dubrava TK trenira već od devet sati. U jatu je i Filip Vajdovčić (21) dosad igrač Lučkog, jedan od najboljih trećeligaških nogometaša koji kao da je bio žrtva slabih ambicija Lučkog. Uzalud su bile dvije uzastopne  licencije za Drugu HNL kad Lučko nije imalo snage sastaviti ni približno drugoligašku momčad. Drugi mlad, a po isticanju, kao da je već super-iskusan, bio je stoper Trnja Dominik Pavlek (21). On je nedavno prešao iz Trnja u Rudeš i blistao je u 5:0 pobjedi u subotu u Sesvetama. 
Dubrava TK ima novog trenera 39-godišnjeg Danijela Pranjića, proslavljenog hrvatskog reprezentativca, ali bez trenerskog iskustva i bez poznavanja okruženja. Klupski i njegov osobni rizik je velik. No, sportski direktor Dubrave Darko Šantek nije pesimist: "Pogledajte samo našu lijevu stranu: Vajdovčić i 21-godišnji Dino Kapitanović iz Dinama II Nema jačih."
Dubravu je napustio, ako ne najbolji, onda svakako najpopularniji igrač Mirko Šugić. Otići se sprema i Marin Mudražija.  Otišao je i vratar Mario Mustapić u Rudeš, ali je još senzacionalnije odjeknula vijest da se oprostio i drugi vratar Nigerijac Idama Cyprian. On je pozvan u reprezentaciju Nigerije i odmah potom dobio je angažman u
 Njemačkoj. Novi prvi vratar trebao bi biti Nikola Ilinčić (26) ali njegova karijera po Slavoniji nije takve razine da bi Šantek mogao biti miran.
Dubrava TK u srijedu u 18 sati igra u Sv. Martinu na Muri protiv Varaždina, a u u subotu također u 18 sati protiv Dinama II u Maksimiru. Svoje prvenstvene utakmice igrat će na stadionu u Sigetu.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room