SportNews.hr

prava sportska priča

Šušnić se vraća na klupu Dubrave koju je naprasno napustio i otišao u Rudeš, tamo ga zamijenili pod čudnim okolnostima Landekom kad je selektirao momčad.

Alen Šušnić vraća se na klupu Dubrave TK, stigla je do nas ova nevjerojatna vijest. Šušnić je prošlog proljeća pred sam početak napustio klupu ljubičastih da bi preuzeo Rudeš koji je imao ambiciju ući u elitni rang Hrvatskog nogometa, to mu je izmaklo zbog poraza od Hrvatskog dragovoljca u Rudešu, a tračak nade je bila pobjeda u posljednjem kolu Dubrave TK u Sigetu što se na kraju nije dogodilo. Dubrava TK ovu sezonu igra u Sigetu domaćinske utakmice, a Alen Šušnić je nekoć u Sigetu trenirao u omladinskom pogonu.

Kako je Šušnić pred početak proljetnog dijela prvenstva napustio klupu Dubrave TK, isto se dogodilo da je pred sam početak ovoga prvenstva kada je selektirao momčad u kojoj je nekoliko igrača pristiglo upravo s Grana Klake pod čudnim okolnostima zamijenjen trenerom Landekom i Jurićem poznatim dvojcem bliskim Nogometnom sindikatu Daria Šimića, koji su prošle sezone vodili Kustošiju na čijem je stadionu Dubrava TK igrala domaćinske utakmice jer njen stadion nije gotov, novce za njegovu izgradnju pokojni gradonačelnik Bandić potrošio je na neke druge projekte.

Koliko je čudan taj začarani krug Zagrebačkog nogometa najzorniji je ovaj krug trenerskih izmjena i "čergarenja" ljubičastih s Grana Klake.

Da će do izbora novoga trenera doći potvrdio nam je privremeni trener Šantek i sportski direktor Dubrave TK večeras u tel. razgovoru:

- Prvo ćemo ime novoga trenera objaviti na klupskoj stranici, rekao je.