SportNews.hr

prava sportska priča

Inter igra najljepši nogomet u 2.HNL, pobjedom na Maksimiru osigurao je treće mjesto. Sudac Čalić iritantno je cjepidlačio kod svakog duela, ali kod onog gdje je trebao nije se oglasio.

DINAMO II-INTER ZAPREŠIĆ  0:2 (0:2)

ZAGREB - Stadion Maksimir. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Čalić (Marčana). Pomoćni suci: Balen (Rijeka) i Zobec (Strahoninec). Četvrti sudac: Meljnjak (Rijeka). Delegat: Jelavić (Split). Kontrolor suđenja: Crnolatac (Petrinja)

Strijelaci: 0:1 - Rešetar (19), 0:2 - Rak (30)

DINAMO II: Čavlina, Hrvoj, Gyamfi, Braun, Daničić (68. Brekalo), Duvnjak (60. Burton); Šaranić (60. Mamić), Tomek (42. Krizmanić), Ćuže, Rukavina, Barišić (60. Laća)

Trener: Damir Krznar

INTER ZAPREŠIĆ: Križanović, L. Uzelac, Jelenić, Mazalović, Vukasović, Barišić; Rešetar (72. Pejić), M. Uzelac (72. Magdić), Marasović (89. Kanceljak), Banovec (89. Jajalo), Rak (66. Soldo)

Trener. Borimir Perković

Inter igra najljepši nogomet u 2.HNL, Borimir Perković uglazbio je izvanrednu momčad. Dinamu je ovo prvi domaćinski poraz, što dodatno potvrđuje dobru igru žuto-plavih iz Zaprešića. Rešetar je načeo mrežu plavih koji je nema tome nedugo igrao za drugu momčad Dinama, iskusni Rak je povećao prednost gostiju na dodavanje Rešetara, "tko će kome nego svoj svome" kaže narodna.

Kapetan plavih Tomek morao je napustiti utakmicu u 42' minuti zbog ozljede. Sudac Čalić koji je do tada iritirao cjepidlačenjem kod svakog duela u ovom u kojem se kapetan plavih ozlijedio nije svirao ni prekršaj, Čalić je i u nastavku bio neosigurano iritantan te je na trenutke prenosio nervozu među igrače.

Inter je pobjedom na Maksimiru osigurao treće mjesto, momčad je odigrala proljeće za pamćenje. Konkurencija je u momčadi za svako mjesto velika, momčad je ujednačena, nema zvijezda ni povlaštenih, Perković pokušava svakom dati priliku, ali u takvoj konkurenciji neki ostaju zakinuti za minutažu, naprosto to je tako. Nama je jako žao što Matija Kanceljak, neosporni mladi zagorski talent nije dobio veću priliku jer bi sigurni smo njegov talent i pošten pristup dao doprinos uspješnoj polusezoni, ostaje mu strpljenje jer njegovo vrijeme dolazi, a i domaći dečki poželjni su u svakom klubu.