SportNews.hr

prava sportska priča

Isprika Stipi Čondriću!

Objavljujemo ispriku Stipi Čondriću koju je zatražio od nas putem odvjetničkog društva Šooš Maceljski, Mandić, Stanić a u svezi  članka našeg urednika Branka Tuđena: "Autoritarnost je okupirala NK Rudeš! Je li Čondrić nogometni Orban ili Vučić? Određuje sve, ali se boji novinara. Još samo srednji vezni i Rudeš će biti apsolutni favorit"

Pored isprike ispunjavamo i zahtjev gospodina Čondrića da gore navedeni članak uklonimo, ali s time nismo u mogućnosti  ispuniti zahtjev koji se odnosi na: "Obzirom da se radi o elektronskoj publikaciji, ispriku i informaciju na koju se odnosi isprika dužni ste označiti i povezati linkom" iz razloga što uklanjanjem članka nestaje i link na navedeni članak.

Ispriku objavljujemo u izvornom obliku na naslovnici jer namjera članka nije bila takva kakvom se imputira  u obrazloženju odvjetnika, a ne želeći otvarati daljnju polemiku. 

 

Jedino kada se već spominje otac g. Čondrića kao hrvatski branitelj, dajemo na znanje da je vlasnik nakladnika portala SportNews.hr također kao hrvatski branitelj i nosilac medalje Oluja 95, branio našu jedinu i voljenu Republiku Hrvatsku, dok je doprinos gospodina Branka Tuđena u stvaranju Republike Hrvatske široj javnosti dobro poznat.

 

Alpas