SportNews.hr

prava sportska priča

NK Hrvatski dragovoljac za loše rezultate okrivio Krešimira Sunaru, uprava je odlučila da za njega više nema mjesta unutar kluba piše u objavi na FB stranici kluba.

 

Nakon današnjeg poraza od Kustošije uprava Hrvatskog dragovoljca smijenila je trenera Sunaru objavom na službenoj FB stranici kluba u kojoj piše:

Krešimir Sunara više ne obnaša dužnost glavnog trenera prve momčadi NK Hrvatski dragovoljac!
S velikim nadama i željom za boljim rezultatima, kao i prijašnjim agažmanom unutar kluba, prije…

Pročitaj cijeli članak...

Dragovoljac čvrsto zadnji, predsjednik Perić upućivao prijekore treneru Sunari. Vukelić demantira Lončarevića, Kustošija pobjeđuje zahvaljujući njemu

Foto: Djuka / VukelićFoto: Djuka / Vukelić

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - KUSTOŠIJA 2:3 (0:1)

ZAGREB - Stadion u Sigetu. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Fran Jović (Zagreb) 8. Pomoćni suci: Pušić i Vuković (Zagreb). Četvrti sudac: Meglić (Krapinske Toplice). Delegat: Firm (Zagreb). Kontrolor sudaca: Grgić (Osijek).

STRIJELCI: 0:1 - Šaronja (41), 1:1 - Markovina (53),…

Pročitaj cijeli članak...

Spektakl na stadionu u Lučkom! Austrijski Rumunj Florucz Raul postigao je tri gola za pobjedu Jaruna poslije 2:0 vodstva Dubrave TK u prvom poluvremenu. Florucz je i najbolji strijelac "lige 12", ali (još) ne može igrati u Lokomotivi!

JARUN - DUBRAVA TK 3:2 (0:2)

ZAGREB - Stadion u Lučkom. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Čuljak (Zagreb) 8. Pomoćni suci: Varivoda i Maloča (Zagreb). Četvrti sudac: Slišković (Zagreb). Delegat: Ivančić (Zabok). Kontrolor sudaca: Vučkov (Rijeka).

STRIJELCI: 0:1 - I. Ljubanović (7) 11 m, 0:2 - I. Ljubanović (25), 1:2 -…

Pročitaj cijeli članak...

Podvig Solina u Kustošiji. Poslije 2:1 za domaće, gosti su pobijedili s 3:2 u četiri minute sudačke nadoknade. Hajdukov 18-godišnji novak Pukstas, s dvojnom registracijom, zabio dva gola, drugi odlučujući za pobjedu

KUSTOŠIJA - SOLIN 2:3 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledatelja: 120.  Glavni sudac: Domagoj Kurtović (Osijek) 6,5. Pomoćni suci: Luka Kurtović i Vidak (Osijek). Četvrti sudac: Romić (Osijek), Delegatkinja: Branka Juhas (Kneževi Vinogradi). Kontrolor sudaca: Horvat (Čakovec).
 
STRIJELCI: 1:0 - Vukelić (3), 2:0 - 2:0 - Vukelić (47)…
Pročitaj cijeli članak...

Nakon skoro tri sata završila je izvanredna skupština NK Jaruna, skupštinari nisu prihvatili ostavku, Jolić je pokleknuo pred ucjenom članova IO i skupštinara.

Tri sata su skupštinari NK Jaruna na izvanrednoj skupštini kluba raspravljali o ostavci Grge Jolića, nikako nisu pristali na njegovu ostavku. Nagovarali su ga da je povuče dok je on do samog kraja ustrajao na njoj. Na kraju su ga članovi IO slomili ucjenom da će ako on odstupi i…

Pročitaj cijeli članak...

Napadači su tražena roba, malo ih je na tržištu. Mihovil Geljić oporavljen od ozljede, odmoren od nogometa bira između nekoliko opcija.

Često slušamo kako nedostaje napadača, većina klubova svih liga žale se na nedostatak kvalitetnih napadača, traženi su kao kruh nasušni.

Mihovil Geljić iskusni je napadač koji je u prošloj sezoni među najzaslužnijim za dobre rezultate Jaruna, novajlije u 2.HNL, većinu utakmica je odigrao pod blokadama, stisnuo je zube i kada…

Pročitaj cijeli članak...

Veliki dan Roka Brajkovića u velikom tjednu Rudeša. Smije li napadač Gudelj hvaliti svoga trenera Mladinu, da se ne shvati kao ulagivanje? Zašto Cibalia bježi od medija u doba kada mediji drmaju svijetom?

 

RUDEŠ - CIBALIA 4:0 (1:0)

ZAGREB - Stadion u Rudešu. Gledatelja: 1.200. Glavni sudac: Vidulin (Kanfanar) 7,5. Pomoćni suci: Zobenica (Velika Gorica) i Starčević (Brezovac). Četvrti sudac: Čužić (Velika Gorica). Delegat: Lukšić (Velika Gorica). Kontrolor sudaca: Horvat (Čakovec).

STRIJELCI: 1:0 - Roko Brajković (31), 2:0 - Roko Brajković (51),…

Pročitaj cijeli članak...

Kustošija nanijela peti uzastopni poraz Croatiji. Ivanković najbolji, Olmo na klupi. Tko je trener Oršulić koji je u 40 dana dvaput dolazio i jednom odlazio s klupe Croatije? Koja je uloga Muse?

KUSTOŠIJA - CROATIA ZMIJAVCI 2:1 (1:1)
 
ZAGREB - Stadion u Kustošiji. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Škobić (Osijek) 6. Pomoćni suci: Grofelnik (Valpovo). Babić (Osijek). Četvrti sudac: Romić (Osijek). Delegat: Šimunić (Zaprešić). Kontrolor sudaca: Gadžo (Bjelovar).
 
STRIJELCI: 1:0 - Šaronja (12), 1:1 - Majić (37), 2:1 - Vukelić (54) 11 m.…
Pročitaj cijeli članak...

Latković je padao s nogu, ali je bio strijelac i najbolji. Liklin i Srbljinović za 20 minuta slomili Istru. Izvrsna obrana, Ćosić je opet igrao. Trener Mladina nadmudrio kolegu rođenog u Montevideu

RUDEŠ - ISTRA 1961 2:1 (2:0)
 
ZAGREB - Stadion u Rudešu. Gledatelja: 400. Glavni sudac: Kulušić (Šibenik) 7. Pomoćni suci: Perica i Brajković (Šibenik). Četvrti sudac: Cestarić (Sisak). Delegat: Jurina (Zabok). Kontrolor sudaca: Petrović (Valpovo).
 
STRIJELCI: 1:0 - Gudelj (11), 2:0 - Latković (20), 2:1 - Mlinar (77).
 
RUDEŠ: Kralj…
Pročitaj cijeli članak...

Mladina trener Rudeša: Ako naš blok izdrži i ne daju nam gol, mi ćemo Istri jednoga sigurno zabiti

U Rudešu nikada nije dosadno, osobito ako se igra Kup. Duga je tradicija njegovih nastupa u osmini finala. Bilo je sjajnih predstava, osobito ona 26. listopada 2016. kada je prošla Rijeka u 30-minutnom produžetku sa 5.3. U "regularnom" tijeku bilo je 3:3. Sudac Matoc dosudio je tri opravdana jedanaesterca za…
Pročitaj cijeli članak...

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room