SportNews.hr

prava sportska priča

Predsjednik Jolić i Žica ispekli su roštilj za sve i cijeli dan. Jarun na Mrežnici organizirao team building. Trener Leko na klub i igrače prenosi karizmu vrhunskog igrača.

Prihvatili smo poziv iz NK Jaruna da današnji dan provedemo na rijeci Mrežnici gdje su organizirali team building. Trideset trojica igrača, stručni stožer na čelu s trenerom Jerkom Lekom, oružar i naša malenkost krenuli smo autobusom ispred igrališta Jaruna oko deset sati prema Belavićima u kojima uz rijeku Mrežnicu prijatelj Darka Janječića Žice, Robert Krmpotić i njegova životna partnerica imaju vikendicu koju su ustupili za realizaciju izgradnje tima u postizanju kohezivnih ciljeva kako su to zamislili trener Jerko Leko i uprava kluba.

Cilj je bio izgraditi tim strukturiranjem aktivnosti i zabavnih događaja koje će članovi tima raditi zajedno. Predsjednik Jolić sa Žicom koji su nas dočekali u Belavićima preuzeli su ulogu roštilj majstora, spremili su hrane za sve i cijeli dan. Igrači i stručni stožer prema slobodnoj volji vrijeme su kratili kupanjem, vožnjom s kanuom, igranjem odbojke modificirane nogometu, lopta se mogla preko mreže prebaciti nogom ili glavom, u kafiću osigurana je okrjepa koja je išla na račun kluba. Nakon ručka igrao se stolni tenis, okušavalo se u obaranju ruke sa "fiziom".

Prije odlaska napravili smo zajedničku fotografiju, dok je uprava ostala pospremiti i počistiti okoliš.

Nazočnošću današnjem druženju nije nam moglo promaći koliku karizmu vrhunskog igrača trener Jerko Leko posjeduje i kako je prenosi na svoju momčad uz podršku sportskog direktora Ačkara, spomenutih Jolića i Janječića Jarun poprima obrise organizacije kakve imaju veliki klubovi. Ponovo se danas pričalo o namjeri gradnje tribine kako bi se stekli uvjeti za odigravanje utakmica na njihovom igralištu koje žele pretvoriti u funkcionalan stadion. Ne traže puno, samo pomoć za ishođenje građevinske dozvole, financirati i gradit će sami. Interes grad bi trebao biti istovjetan jer bi to mogao biti model kako poboljšati nogometnu sportsku infrastrukturu.

 

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room