SportNews.hr

prava sportska priča

Dubrava i Cibalia u finalu turnira u Ruščici. Tomić, sportski direktor Cibalie: Dubrava igra čvršće nego u prošloj sezoni. Bojko, trener Vukovara: Moramo se prilagoditi na zahtjeve lige 12

Prvog dana 31. memorijalnog turnira Zvonko Mikolčević u Ruščici pokraj Slavonskog Broda Cibalia je pobijedila Marsoniu s 3:2 (2:1), a Dubrava TK u biti novog člana "lige 12" Vukovar 1991 sa 1:0(1:0). Prema tome nedjeljno finale bit će između Cibalie i Dubrave TK, donedavnih stvarnih drugoligaša.
Sportski direktor vinkovačkog kluba Zoran Tomić izrazio je zadovoljstvo što je jedan gol za Cibaliu zabio junior David Bosak. O susretu između Vukovara 1991 i Dubrave TK, rekao je: "Dubrava igra čvršće nego u prošlom prvenstvu.". Dubrava je doista iznenadila s obzirom da su najmanje dvojica ponajboljih iz prošle sezone otišli, a nije igrao ni ozlijeđeni Vajdovčić. Jedini gol postigao je I. Ljubanović (21) s bijele točke. Utakmica je zbog problema s rasvjetom trajala 86. minuta. Najbolji je bio David Žabec, a o Nigerijcima koji su zasad dobri, tek će se donositi ocjene. Trener Vukovara Miroslav Bojko priznao je bolju igru Dubrave: "Mi se moramo prilagoditi zahtjevima lige 12".

Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room