SportNews.hr

prava sportska priča

Cibalia je poslije 11-eraca prva u Rušćici. Dubrava druga, sportski direktor Šantek zadovoljan: Bez primljenog smo gola, Afrikanci dobri, također i vratari, te Hoić i Žabec. Vukovar tek četvrti, bez ozlijeđenog Kolumbijca Gonzaleza

Foto: FB CibaliaFoto: FB Cibalia
Cibalia je osvojila turnir u Rušćici! Utakmicu finala s Dubravom TK odigrala je bez golova, a onda je udarcima s bijele točke slavila 5:4.
Dubrava nije prva, ali sportski direktor Darko Šantek je vrlo zadovoljan: "Odigrali smo bez primljenog gola u 180 minuta aktivne igre. Obrana je igrala vrlo dobro, Afrikanci su bili jako solidni, Hoić i Žabec također, kao i obojica vratara. Još trebamo popraviti napad."
Vukovar 1991 je pobijeđen od Marsonije s 1:2 (0:0), tako da su Brođani iznenađujuće treći. Ipak su oni i realno treći rang koji su doduše izborili u nedavnoj velikoj pobjedi nad Trnjem. Trener Vukovara Miroslav Bojko zasad ne može računati na ozlijeđenog Kolumbijca Robina Gonzaleza Ruiza. To je ona "sedmica" koja je bila odlučujuća u kvalifikacijskim pobjedama za "ligu 12" u Hrvacama i Bjelovaru. Gonzalez Ruiz je vezni i upravo je takav u ova dva dana nedostajao Vukovaru. Nije bilo kvalitetnog veznog igrača, nije imao tko dati ni prvi ni zadnji pas. Premda se i Kolumbijac, kad bude zdrav, tek treba dokazati u "ligi 12". Je li dovoljno brz i može li izdržavati zahtjevne duele? Bez pravog dodavača ni prinova iz Zagorca, odnosno Lokomotive, Vanja Pelko, ne može biti upotrebljiv na pravi način. Njegova brzina nije došla do izražaja. Ivan Aleksić je i dalje najbolji.
Alpas

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Alpas
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room