SportNews.hr

prava sportska priča

Izvanredni juniori Dinama pobijedili Jarun 2:1. Leko bi se trebao nekima zahvaliti koliko god šansi im dao jednostavno još nisu zreli za ovaj rang, bolje da odu u neki od kluba niže na kaljenje.

Jarun je ugostio juniore Dinama jutros u 10 sati, igralo se tri puta po trideset minuta na zahtjev Dinamovog trenera Senzena. Jerko Leko nekolicini igrača dao slobodno, a još jednu priliku su dobili oni koji se nastoje nametnuti. Nismo sigurni po događanju na terenu da će nekima to uspjeti jer jednostavno još nisu na razini ovoga ranga natjecanja. Leko bi trebao po nama zaključiti roster, jer korisnije bi bilo za one koji će na kraju otpasti da to bude što prije jer bi mogli popuniti mjesta u klubovima nižih liga kojima su pripreme isto tako u tijeku.

Juniori Dinama među kojima je dosta onih ulaznih, a najvjerojatnije trener Senzen traži idealnu momčad za nastupajući Ramljakov turnir koji će početi sljedeći tjedan 04.08. odigrali su jako dobro, dopadljiva igra donijela im je prednost na kraju 2:1. 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room