SportNews.hr

prava sportska priča

Darko Janječić: Suradnja s Lokomotivom iznjedrila je novi ugovor o dvojnoj registraciji, u Lučkom imamo sjajne uvjete što nam daje pravo nadati se da će Jarun opet biti u vrhu.

Jarun u subotu ima generalku s Karlovcem nakon odrađenih priprema u kojima je isprobano veći broj igrača. Trener Jerko Leko se nakon utakmice s Brezovicom zahvalio onima koje ne vidi u rosteru. Pitali smo popularnog Žicu kao su u klubu zadovoljni s ovim ciklusom priprema, rosteru i očekivanjima u novoj sezoni koja će početi za deset dana.

- Evo pred, nama je zadnji tjedan priprema pod budnim okom trenera Leke i pomoćnika Žitkovića, još nas u subotu očekuje generalka u Karlovcu s početkom u 18 sati protiv domaćina Karlovca. Momčad polako dobiva obrise te uz starosjedioce Spudića, Karamatića, Vrbanića, Ačkara, Dobrića, Luke Mamića, Geljića, Bambe, Dajčera, Međimoreca, novi igrači Jaruna su dva mlada i kvalitetna golmana,Matasović iz Lokomotive i Savatović iz Trnje, Matej Mamić iz Dinamo (Z ), Burić iz Cipara, Abramović iz Jadrana Poreč, Alghoul iz Trnja, Bilobrk Opatije, Lazar Hajduka , Petrus Kocadag , Orebro, Švedska, Žitković (Lukavec), Adžaga, Ponikve, te igrači iz Lokomotive Ubani, Čondrić, Milošević, Romac, Bosiljevac, te je potpisan ugovori s Lokomotivom ugovor o suradnji temeljem kojeg će nekoliko igrača biti na dvojnoj registraciji. S Lokomotivom na čelu s direktorom Šikićem i braćom Čabraja ostvarili smo odličnu suradnju na čemu smo zahvalni. U ovu sezonu po mom mišljenju ulazimo jači nego prošlu, a uprava na čelu s predsjednikom Jolićem ima potpuno povjerenje u našeg trenera Jerka Leku i daje mu podršku, te se nadamo da ćemo ponoviti rezultat od prošle sezone, a to je pri vrhu tablice.
S nestrpljenjem očekujemo 1. kolo i derbi s našim susjedima iz Rudeša, kojega dočekujemo potpuno spremni , a zbog TV prijenosa igrat će se u nedjelju 14.08.2022. s početkom u 16.55 sati na stadionu NK Lučko, gdje smo ove sezone domaćini. Imamo u Lučkom vrhunske uvjete na kojima smo zahvalni NK Lučkom i predsjedniku Duji Ljevaru na gostoprimstvu, opširan je i precizan Žica