SportNews.hr

prava sportska priča

Napadi na Antu Čačića nemaju smisla, naročito zbog uzvrata s Ludogorcem sinoć. Dinamo je osigurao prolaz, plasirao se u EL i zgrnuo brdo eura. Čačićev Dinamo ne zna za poraz!

Ante Čačić je u poznim godinama, primio se vruće Dinamove klupe, sanirao Kopićevo rasulo uzeo titulu prvaka. U ovoj sezoni je vodeći, gura u Europi, ali nakon svake utakmice nemilosrdno ga se cipelari, zaziva se njegov odlazak s klupe. Zašto?

Ante Čačić ima gard, ima stav i ne povija se baš pred novinarima, a treneri bez posla koji kruh zarađuju komentirajući u društvu utegnutih novinarki koje kao da se pripremaju za neki izbor Miss plaže ili sličan kojih ima bezbroj u ovim vrućim ljetnim danima, a ne za ozbiljnu analizu događanja na terenu ne mogu zatomiti zavist i nagon između redova se nuditi, u svakoj prilici istaknuti da što god Ante učinio treba drukčije.

Prigovara se Čačiću na jučerašnjoj utakmici, prigovaraju mu na drugom poluvremenu, što mu to prigovaraju? Možda to što je nakon prvih 45 minuta pregazio Ludogorec i praktično osigurao prolaz, prigovaraju da Dinamo nije jurišao i zabio još bar tri ili za potpuno zadovoljstvo pet golova. zamjera mu se što je promijenio tri igrača u poluvremenu, smirio igru i odigrao na rezultat što je jedino važno. Mnogi govore spasili su nas crveni kartoni, kao da oni nisu dio igre. Ante Čačić je ostvario u dvije utakmice rezultat 6:3 i umjesto naklona doživljava kritike.

Kao da su zaboravili Šahtar, poraz i ispadanje iz LP. Bjelica dobar komunikator branio se skrenuvši pozornost sa sebe nai VAR izjavio je:

-Brych uopće nije gledao prekršaj Theophilea nad Pjatovom, već situaciju Đire i Taisona. Ne znam što će im onda VAR! Ako se griješi, onda neka ga maknu. Ovo su interpretacije, je li bio faul ili nije. To je postao cirkus. Meni VAR ne treba. Treneri u Engleskoj i Italiji se bune, ja sam potpuno protiv VAR-a jer uopće ne pomaže. Ovo je skandalozno, VAR je obično sr...

Čačić je za razliku jučer hladno novinarima na presici odgovorio:

-Mi smo perjanica hrvatskog nogometa, igrat ćemo u Europi cijelu jesen. Naši igrači nisu zaslužili da ih se obeshrabruje kad je teško. Imamo situaciju koja je dobra, čeka nas derbi već u subotu, za osam dana smo u Norveškoj. Moramo voditi računa o svakom igraču da ga pripremimo. Znate, ovo nije umjetničko klizanje da se gleda dojam, ovdje se gleda rezultat.

Potpuno je u pravu. Imam osjećaj da kritičari imaju skriveni motiv za to što rade.