SportNews.hr

prava sportska priča

Napadači su tražena roba, malo ih je na tržištu. Mihovil Geljić oporavljen od ozljede, odmoren od nogometa bira između nekoliko opcija.

Često slušamo kako nedostaje napadača, većina klubova svih liga žale se na nedostatak kvalitetnih napadača, traženi su kao kruh nasušni.

Mihovil Geljić iskusni je napadač koji je u prošloj sezoni među najzaslužnijim za dobre rezultate Jaruna, novajlije u 2.HNL, većinu utakmica je odigrao pod blokadama, stisnuo je zube i kada je izgledalo da neće moći. Po završetku sezone otišao je na operaciju, propustio je ovu jesensku polusezonu, nazvali smo ga da vidimo gdje je i hoće li moga još gledati na našim terenima.

- Tu sam, potpuno sam zacijelio ozljedu i još k tome odmorio sam se od nogometa. Imao sam nekoliko ponuda prije završetka prijelaznog roka, ali mi se činilo da nije trenutak u pola polusezone uskakati u neku momčad. Imate pravo traže se napadači, imam nekoliko opcija o kojima ne bih još javno, važem i biram što će za mene biti najbolje, govori nam Gelja kako ga svi zovu od milja.

Tridesetogodišnjem provjerenom napadaču u situaciji kada svi vape za napadačem sigurno neće biti teško pronaći klub, ali teže će biti odlučiti se za onu pravu sredinu kojoj će Geljić donijeti prevagu.

Alpas