SportNews.hr

prava sportska priča

NK Hrvatski dragovoljac za loše rezultate okrivio Krešimira Sunaru, uprava je odlučila da za njega više nema mjesta unutar kluba piše u objavi na FB stranici kluba.

 

Nakon današnjeg poraza od Kustošije uprava Hrvatskog dragovoljca smijenila je trenera Sunaru objavom na službenoj FB stranici kluba u kojoj piše:

Krešimir Sunara više ne obnaša dužnost glavnog trenera prve momčadi NK Hrvatski dragovoljac!
S velikim nadama i željom za boljim rezultatima, kao i prijašnjim agažmanom unutar kluba, prije nekoliko mjeseci Krešimir Sunara je postavljen za trenera prve momčadi NK Hrvatski dragovoljac. Nažalost, od prve utakmice protiv Rudeša koju smo dobili, ali kasnije i izgubili za zelenim stolom radi pogreške trenera, pa sve do novijih rezultata (ili pomanjkanja istih) odlučili smo kako Krešimir Sunara više ne može obnašati dužnost glavnog trenera momčadi. Naprotiv, pomanjkanje njegovog angažmana, ali i pravovremenih reakcija na savjetovanje unutar i izvan kluba dovelo je do toga da je uprava kluba 26.11., nakon poraza od NK Kustošija, odlučila da za Sunaru više nema mjesta unutar kluba.
Redom loši rezultati doveli su do pada kredibiliteta jednog kluba poput NK Hrvatski dragovoljac kako kod naših igrača tako i kod naših poslovnih partnera (sadašnjih i budućih), ali i, što je najbitnije, kod navijača i svih osoba koje naš klub prate s dušom i tijelom.
Uprava kluba smatra da je ova odluka, ma koliko ishitreno izgledala, zakašnjela reakcija na loše rezultate, ali i dodatni korak u vraćanju ponosa imena Hrvatski dragovoljac i povratak našeg kluba puno više na ljestvici nego što to trenutno je.
NK Hrvatski dragovoljac će uzdignute glave i prepun ponosa i sportskog duha krenuti prema pobjedama uz novo vodstvo koje će biti objavljeno uskoro.