SportNews.hr

prava sportska priča

Rudeš počinje pripreme u ponedjeljak u 11 sati. Prva proba s Jarunom. Tražit će se, tko od sadašnjih igrača može igrati elitnu ligu. Trener kaže da Gudelj može, za Pavleka kako ima prostora za napredak

NK Rudeš 9. siječnja u 11 sati počinje pripreme za proljetnu sezonu. Nastavak prvenstva Supersport prve NL slijedi 18. veljače (Rudeš - Hrvatski dragovoljac). Još će se pet kola igrati do kraja druge dionice. Treći krug počinje 25. ožujka. Parovi će se izvući po Bergerovim tablicama na temelju plasmana poslije dvije dionice. Rudeš na prvom mjestu ima osam bodova prednosti ispred Solina i Cibale.
Trener Rudeša Davor Mladina ima plan priprema i raspored prijateljskih utakmica. Na pripreme se neće ići izvan Rudeša. Prva probna utakmica je s Jarunom 18. siječnja, osma s Karlovcem 11. veljače.
S obzirom da je plasman u najviši rang praktički osiguran, dosuše ne i teorijski, razmišlja se kako što spremnije dočekati povratak u elitu. Trebalo bi, naime, dosta precizno utvrditi koji su to igrači koji će moći igrati u elitnoj skupini, a koja pojačanja treba eventualno dovesti. Trener Mladina potvrđuje takvu namjeru, ali se dosta oprezno izjašnjava. Kaže kako su otišli Robert Ćosić i Filip Borovac i nada se da odlazaka više neće biti. "Pokušati ćemo dovesti jednoga starijega i jednoga mlađega", općenito govori Mladina.
Kad smo ga pitali izravno, primjerice može li Tomislav Gudelj igrati u najvišem rangu, Mladinama je odgovorio: "Sada kad je sredio nedoumice oko ugovora mislim da može", Pitali smo ga i o Dominiku Pavleku, kako popraviti brzinu, ako je to uopće izvedivo: "Pavlek ima prostora za napredak". Trener nije bio puno konkretniji ni na pitanje o Roku Brajkoviću: "Može igrati sve pozicije iza špice". Nismo dalje pitali. Davor Mladina je iskusan i ne zaliječe se. Sve će se vidjeti na terenu.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room