SportNews.hr

prava sportska priča

Agba ostao, a Vajdovčić se oporavio i to su najbolje vijesti iz Dubrave. Opravio se i T. Ljubanović. Šarkanj prijeti Kakši! Početak 9. siječnja. Glavne probe na "Paraćevu memorijalu"

Peter Agba, tamnoputi zadnji vezni nije otišao iz Dubrave i to je možda najbolja vijest, ali jednako dobra je i činjenica kako se Filip Vajdovčić oporavio od ozljede i početi će pripreme s ostalim igračima 9. siječnja u 13 sati.  I Tin Ljubanović je također oporavljen i sada će biti zanimljiva situacija: na njegovoj poziciji igra Toma Palić koji se u završnici prvenstva promaknuo u najboljeg igrača. Otišli su David Žabec i Ante Kuliš, ali njihov doprinos u jesenskoj dionici nije bio na najvišoj razini, ili zbog ozljede, ili drugih razloga. Zanimljivo je pitanje i tko će biti prvi golman. Iskusni Deni Kakša izgubio je tu poziciju u (2:3) porazu od Jaruna kada mu je Florucz Raul u drugom poluvremenu zabio tri gola. Prigodu je dobio mlađi Tin Šarkanj. Trener Damir Milinović glavne probe obavit će na tradicionalnom "Parćevom memorijalu" (Dubrava TK, Hrvatski dragovoljac, Kustošija i Opatija). Trener kaže kako mu je glavni problem ofanzivni dio sastava, pa ako Vajdovčić uđe posve oporavljen, to bi se moglo popraviti. Jako je važno hoće li svoj uspon nastaviti Petar Petriško.
Zagrebački prvoligaši, osim vodećeg Rudeša, plasirani su ispod šestoga mjesta (Dubrava, Kustošija i Jarun 7. 8. i 9. sa po 20 bodova i posljednji 12. Hrvatski dragovoljac s 12 bodova) i trebati će velikoga napora za očuvanje statusa.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room