SportNews.hr

prava sportska priča

Kustošija sprema respektnu veznu liniju: Borovac, Ivanković, M. Babić i Vukelić. Budući se vraća Šušković Jakopac i obrana će biti jaka. Jedino, tko će zabijati?

Hugo Klingor, trener i asistentica Petra Mandić, okupit će NK Kustošiju na testiranju u nedjelju, a onda u ponedjeljak 6.I počinju pripreme. One će proteći kroz dva turnira: prvo na "Paraćevu memorijalu" u Dubravi i potom "Medulinskom kupu" na zapadu Istre. NK Kustošija je osma sa 20 bodova, ali s obzirom da 11. Croatia - od ukupno 12 klubova - ima 18 bodova i utakmicu manje moglo bi se dogoditi da u slučaju pobjede nad Vukovarom prestigne čak četiri kluba i dostigne 6. Orijent.
Ali, kako se Kustošija osnažuje, trener vjeruje u sigurnu plovidbu tijekom proljetnog nastavka. "Otpustili smo Reslera, Goluba, Menđeša i Ajazija, ali smo dobili Filipa Borovca iz Rudeša. Osim toga oporavila se naša snažna karika, stoper Šušković Jakopac. Službeno on je igrač Lokomotive na dvojnoj registraciji", kaže Klingor i zaključuje: "Imat ćemo zadnju liniju među najjačima".
Borovac je prošao Dinamovu" školu i ima sve atribute, ali neće li se poklapati S Vukelićem? "Neće jer će Borovac igrati veznoga, a Vukelić više krilo".
Ako se prednji vezni Mario Babić pripremi kako bi trebalo, onda ćete biti jaki i prema naprijed? Pogotovo ako se Oreč digne na beku u također igri prema naprijed? "Mario će imati puno vremena u ovi šest tjedana, a to vrijedi i za Oreča. Mlad je s puno talenta".
Sada je samo pitanje tko će biti u špici, Šaronja ili Vukadnović? "Obojica će dobiti šansu." Tako govori trener kojega nismo pitali za kapetana Roka Ivankovića. On je ionako najbolji. Ali jesmo, pitali smo za Olma: "On se poslije one sjajne igre protiv Cibalie nešto opustio. Na kraju protiv Rudeša nije bio dobar".
Ovo bi mogao biti doista jak sastav Kustošije: Vasilj (Jerolimov), Oreč, Šušković Jakopac, Smoljo, Komorski, Ivanković, Borovac, M. Babić, Grgić, Vukelić, Šaronja.

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room