SportNews.hr

prava sportska priča

Trener Dubrave Milinović nije znao za nalaz: Vajdovčić mora na operaciju!

U utorak je trener Dubrave TK Damir Milinović izjavio kako se, polušpica i jedan od najvažnijih igrača, Filip Vajdovčić oporavio i u ponedjeljak će početi pripreme. Danas je Mihailo Ninić, član Uprave, napisao da Vajdovčić ide na operaciju noge, te se njegov povratak zasada neće dogoditi. Postavilo se pitanje što je točno. Je li Ninić bolje obavješten od glavnog trenera !? Nije bilo drugoga nego nazvati samoga Vajdovčića:. "Idem na operaciju! Čekao sam da mi pročitaju nalaz. Prekjučer sam saznao".
Premda Dubravaši dišu s umjerenim optimizmom, njihova pozicija na ljestvici jednaka je poziciji Kustošije i Jaruna. Ostanak nije ugrožen jer ispada samo posljednji 12. klub prve lige, gdje dosta čvrsto "sjedi" Hrvatski dragovoljac. Ali pretposljednjeg čekaju kvalifikacije s drugoplasiranim iz druge lige, pa čak i da Dubrava bude 11. imati će izglede za ostanak. No, sve su to špekulacije i pretpostavke, a temelje se na dojmu da Kustošija i Jarun u ovom trenutku imaju jače momčadi. Nekakav prvi pokazatelj mogla bi biti utakmica na "Paraćevu memorijalu" između Dubrave i Kustošije 21. siječnja u 11 sati u Dubravi.
Sada kada definitivno nema Vajdovčića važno je kako će nastaviti Marko Ivanović u ulozi prednjeg veznog igrača. Pri kraju jesenske sezone on se upisivao i u strijelce, a protiv Jaruna je izborio 11-erac. Ivor Ljubanović je s pet golova najbolji strijelac, Dubrava s ukupno 21 šesta, po plasmanu sedma. Porazi u posljednja tri kola jesenske polusezone su upozoravajući za Dubravu. Nespokojstvo unosi i završnica prošle sezone.