SportNews.hr

prava sportska priča

Jerko Leko nakon prozivke poveo momčad Jaruna na savski nasip!

Trener Jaruna Jerko Leko okupio je momčad u klupskim prostorijama gdje je zaželio dobrodošlicu prinovama, pozdravio igrače i ukratko ih izvijestio o planu priprema. Novi igrači Josip Tadić, Tomislav Šarić, Josip Marinić, Juraj Spudić i Miro Bakula pozdravili su se sa suigračima. Momčadi na ovim pripremama priključeni su i juniori Jaruna: vratar Jakušić i igrači, Ilakovec, Čop, Jong i Župarić.

Prozivci su bili prisutni direktor Darko Janječić i sportski direktor Željko Ačkar koji su svima zaželjeli uspješan tijek priprema, a i očekivanja u nastavku, a to je na kraju najmanje peto mjesto kao i prošle sezone. Optimizam na kojem temelje zacrtane ciljeve opravdavaju kvalitetnim prinovama, oporavku Alghoula i što je na dispoziciji treneru Leki Raul Florucz, kao još nekoliko akvizicija koje će pristići iz Lokomotive.

Jerko Leko u pripreme kreće sa stručnim stožerom koji sačinjavaju: njegov pomoćnik Tomislav Žitković, Kristijan Polovanec direktor škole nogometa, Ivan Bokulić trener vratara, Mateo Merđetko kondicijski trener i Fizioterapeut Igor Rukavina.