SportNews.hr

prava sportska priča

Sutra starta 5. Memorijalni turnir Drago Parać, Hrvatski dragovoljac još je pod suspenzjom iako je igrao sa Zelinom, termin utakmice s Opatijom premješten za ponedjeljak, 23. siječnja u 14.30.

Peto izdanje Memorijalnog turnira Drago Parać počinje sutra 21. siječnja u 10 sati na Grana Klaki, otvorit će ga domaćin Dubrava TK i Kustošija, dok je utakmica drugog para između Hrvatskog dragovoljca i Opatije odgođena za ponedjeljak 23. siječnja s početkom u 14,30 sati.

Hrvatski dragovoljac je još pod suspenzijom i ne može igrati niti pripremne utakmice i to bi mogao biti razlog odgode utakmice između Opatije i HD. Odgoda dosta djeluje zbunjujuće jer je Hrvatski dragovoljac, nakon što nije igrao utakmicu s Jarunom prošle subote, odigrao je ovoga tjedna utakmicu sa Zelinom, doduše ne u klupskim dresovima već s markerima, rezultat je na kraju bio 1:1 kako doznajemo.

Ako suspenzija ostane na snazi i u ponedjeljak dodatno će se situacije zakomplicirati zbog samo četiri sudionika na turniru, organizator Dubrava TK trebat će improvizirati s propozicijama što i nije neki problem, najvažnije je da se turnir odigra zbog nogometa, a i zbog pok. Drage Paraća čije ime nosi.