SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun je u Tomislavu Valentiću pronašao lijevog bočnog. Za deset dana Leko će provjeriti u Medulinu na turniru s kakvom snagom ide u nastavak prvenstva.

Jarun je dosta promijenio momčad za proljeće od one koja je završila jesenski dio prvenstva. Danas se momčadi priključio Tomislav Valentić koji se nakon ispadanja Sesveta na kratko skrasio u Sloveniji, drugoligašu Primorje iz Ajdovščine čime se vraća u hrvatski nogomet.

Jerko Leko priprema momčad koja će pravu provjeru imati na Medulin Cupu 2023 od 30.01.- 09.02.2023. na kojem će nastupiti osam momčadi, pored naših prvoligaša Jaruna i Kustošije tu su još Prva Iskra Barić, Rudar Prijedor, Rudar Pljevlja, Kapfenb./Opati., Sloboda Tuzla i Krupa. Momčadi su podijeljene u dvije grupe, Ceja u kojoj se nalaze: Prva Iskra Barić, Rudar Prijedor,Rudar Pljevlja i Kapnfenb./Opati i Finera koji čine: Kustošija, Sloboda, Jarun, Krupa.

Naši Kustošija i Jarun međusobno igraju 31.01. s početkom u 11 sati, 03.02. Kustošija će odmjeriti snagu s Krupom u 11 sati, a nakon toga u 15 Jarun sa Slobodom iz Tuzle. Jarun i Krupa igraju 06.02.u 11 sati dok Kustošija sa Slobodom istog dana u 15 sati sa Slobodom. Polufinala su na rasporedu 08.02. dok će se utakmice za pobjednika turnira i ona za treće mjesto odigrati 09.02.