SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun sutra odlazi na pripreme u Medulin, Leko vodi 24 igrača koji će igrati i na Medulin Cupu 2023. Alghoul dvostruki strijelac u srazu sa Sesvetama.

Jarun je jučer u subotu odigrao pripremnu utakmicu sa Sesvetama i pobijedio 2:1, dvostruki strijelac bio je povratnik nakon oporavka od ozljede Halid Alghoul, Ačkar ga je izvrsno poslužio nakon sjajno izvedenog prodora, a drugi nakon driblinga i povratne lopte Raula Florucza.

U ponedjeljak 30.01. u jutarnjim satima trener Jerko Leko, njegovi pomoćnici Žitković i Polovanec, trener vratara Bokulić, fizioterapeut Rukavina i ekonom Baković povest će 24 igrača u Medulin na deseto dnevne pripreme u sklopu kojih će nastupiti na turniru Medulin Cup 2023. Kako smo već pisali Jarun se nalazi u skupini s Kustošijom, FK Krupom i FK Slobodom iz Tuzle.

Na zimske pripreme u Medulin kreću sljedeći igrači : Spudić L. , Savatović, Lukić (golmani ), Valentić, Karamatić, Dajčer, Šarić, Tadić, Marinić, Ačkar, Spudić J. , Florucz, Alghoul,Međimorec, Bakula, Ilakovac, Županić, Jang, Abramović, Ubani, Bilobrk, Romac, Mihaljević i na dvojnoj registraciji iz Lokomotive odlični mladi vezni igrač Gabriel Groznica, očekuju se i dvojica mlađih na posudbi iz Lokomotive da se priključe pripremama.