SportNews.hr

prava sportska priča

Kustošija izgubila i drugu, trener Klingor: Neće nas gol. Senegalac Foyoa, lijevi bek, potvrđuje kvalitetu. Krkalić nije branio zbog lakše ozljede. Tko bi se nadao da bi ga Dinamo posudio Kustošiji?

Pisati o utakmicama koje niste gledali najgori je posao u sportskom novinarstvu. U tom slučaju rezultat, statistika i pokoja izjava jedina su izvorišta. Kustošija je u drugom nastupu na Medulin kupu izgubila od Krupe s 0:1(0:1). Krupa je jesenski prvak nogometnoga prvenstva Republike Srpske. U prvom kolu sa Slobodom iz Tuzle, Krupa je igrala je neodlučeno 2:2. S obzirom da je izgubila i od Jaruna (0:3), Kustošija je zasad bez bodova.
Trener Klingor nije zabrinut: "Igramo dobro, trenira se također dobro, ali nas neće gol. Dečki su zbog toga malo i nervozni. Ipak, ovo su samo pripreme".
Možda je najzanimljivije kako se snalaze prinove, u biti neočekivane prinove. Malo tko se nadao da bi Faris Krkalić (20), golmanska perspektiva Dinama, inače iz Sarajeva, mogao završiti na posudbi u Kustošiji. E evo jest.
"Krkalić je jučer lakše ozlijedio na treningu, pa danas nije stao između vratnica", objasnio je trener.
Drugo veliko iznenađenje je Senegalac Fayea: lijeva noga, bek, upravo ono što Kustošiji treba. Hoće li biti i veliko pojačanje, to će se tek vidjeti. Kažu da ima 18 godina, ali svi od tamo dolaze s malo godina!
Klingor kaže: "Ne biste vjerovali: protiv Jaruna bio je najbolji, a mi izgubili s 0:3"!