SportNews.hr

prava sportska priča

Perić nije održao obećanje i isplatio plaće igračima danas kako je obećao jučer u izjavi za SN optužio je Ivicu Perkovića za nastalo stanje

Marinko Perić je jučer za Sportske novosti između ostalog izjavio:

"Sva dugovanja prema igračima bit će riješena ovoga petka, dakle sutra. Već sam napomenuo da imamo trenutačno financijskih problema jer su nam došle na naplatru rate duga iz predstečajne nagodbe, koje smo morali realizirati... ja sam obećao u petak 3. veljače jer znam da će tada novac leći na račun, ali očito igrači nemaju nikakvog razumijevanja za financijske probleme kluba..."

Za danas u 14,30 sati zakazan je sastanak s igračima na kojem su oni očekivali da predsjednik ispuni obećanje javno dano, ali ni danas nisu dobili ni centa. Kako doznajemo da je predsjednik osigurao barem jednu plaću većina bi prekinula "štrajk" i pripreme bi se nastavile. 

Perić se u jučerašnjem obraćanju javnosti dotaknuo i Ivice Perkovića bivšeg predsjednika i direktno ga optužio za nastalu situaciju ispadnjem kostura iz ormara iz razdoblja njegovog obnašanja dužnosti predsjednika, Perić je tada bio jedan od njegovih najbližih suradnika. 

Pitamo Perkovića za komentar, upućuje nas da pročitamo onaj koji je objavio na svom FB profilu uz dopuštenje da ga prenesemo u cijelosti.

Ovako je nekad bilo, NK Hrvatski dragovoljac je bar jedanput godišnje išao na pripreme u Međugorje, većinom seniori, a ponekad i svi uzrasti škole nogometa. Onda se pojavila jedna osoba koja je sa zidarskom fanglom otišla ratnih godina u "Mikensku bojnu", nakon toga se vratila u u oslobođenu Hrvatsku. Od tada se grčevito bori za čelnu poziciju u klubu. Pun lažnih obećanja na kraju je uspio preuzeti klub. Od tada klub strmoglavo juri u propast, ne isplaćuju se plaće, igračima, trenerima i djelatnicima, ne podmiruju se preuzete obveze prema predstečajnoj nagodbi, obaveze prema HNS-u i ZNS-u, ne plaća se voda i struja. Igrači nemaju u svlačionici grijanje i toplu vodu, tako da već dva dana ne treniraju. Taj lik umjesto da se primi fangle i zidanja (ako i to znade raditi) služi se lažima i obmanama u javnosti, a prevarama je uspio doći do klupskog restorana. Zato sam odlučio da više neću odgovarati na njegove laži i podvale.

Ne zanima me nikakva funkcija u NK Hr. dragovoljac, ali ću pomoći maksimalno da se stanje dovede u red i spasi klub koji sam osnovao sa pokojnim Stjepanom Spajićem uz pomoć pok. Marija Ciprića. Osoba koja je izbjegla vojnu obvezu ne može biti na čelu kluba koji nosi časno ime.

Pozivam hrvatske dragovoljce, branitelje, njihove obitelji, udruge roditelja, dužnosnike, privrednike, poduzetnike i Hrvate ma gdje bili da se uključe u spašavanje kluba koji nam je na srcu. 

Počasni predsjednik NK Hrvatski dragovoljac, Ivica Perković 

Napisao je Perković.

Trener Ivan Božić zakazao je trening za sutra u 11 sati, po svemu sudeći i informacijama kojim raspolažemo štrajk se nastavlja kao i agonija kluba iz Sigeta.

 

PROMO

DIR Drvna industrija Rubinić d.o.o.
Mr. Shine 240 x 400
make-up-room