SportNews.hr

prava sportska priča

Jarun ispustio pobjedu protiv Slobode iz Tuzle, Floruczu Bukvić obranio udarac s bijele točke, Karamatiću iz slobodnog udarca ispriječila se greda.

Medulin Cup 2023

MEDULIN 03.02.2023.

SLOBODA  - JARUN 1:1 (0:1)

SLOBODA: Bukvić, Jusić, Husejinović, Mehmedović, Komazec, Kurtalić, Šubert, Osmić, Vranješ, Kapetanović, Delić. Još su igrali: Brkić, Erić, Devedžić, Čivić, Osmanković, Maksimović, Alić, H. Beganović, Pervan, Varešanović, Mešić Bekić, Hasanović

JARUN:Spudić l., Spudić J., Dajčer, Karamatić, Marinić, Tadić, Florucz Abramović, Ačkar, Valentić, Sarić. Još su igrali: Lukić, Bakula, Groznica, Ilakovac, Jang, Međimorec, Županić, Mihaljević, Ubani, Alghoul, Romac

U dobroj utakmici Jarun je propustio priliku slaviti pobjedu protiv Slobode, u 27' utakmice strijelac je Tadić na asistenciju Florucza. Na Karamatiću je u 39' načinjen kazneni udarac, Floruczu udarac s bijele točke brani vratar Bukvić, Ačkar je mogao povećati vodstvo u 42' kada je sam izbio pred vratara Slobode koji brani njegov udarac. S minimalnom prednošću otišlo se na odmor. Vranješ poravnava u 64', a Karamatić u 79' iz slobodnog udarca pogađa gredu.

- Jako dobro smo igrali, obrana je bila čvrsta, Tuzlaci su napravili samo jednu šansu u vezi su se isticali Ačkar i Marinić u špici Tadić i Florucz vrlo dobri. U ponedjeljak s početkom u 11 sati igramo s Krupom za prvo mjesto u skupini gdje nam je dovoljan i bod, izvještava nas Darko Janječić Žica iz Medulina.