SportNews.hr

prava sportska priča

Kustošija izgubila i treću: 0:3 protiv Slobode iz Tuzle. Tri utakmice na Medulin cupu bez gola i 7 primljenih. U srijedu za 7. mjesto. Protivnik je Prva iskra iz Bariča, klub srbijanske tvornice eksploziva

 
Pripremne utakmice ne moraju biti mjerilo, ali mogu biti jasan znak upozorenja. Kustošija je izgubila i treću utakmicu u skupini na Medulin cupu 2023., a nije zabila ni jedan pogodak. Sloboda iz Tuzle, pretposljednja momčad BiH Premijer lige pobijedila je Kustošiju s 3:0 (0:0), pa će Kustošija bez bodova i gol razlikom 0:7 igrati se sedmo mjesto u srijedu u 11 sati protiv Prve  iskre, člana srpske lige Beograd (0 bodova, 2:9). Prva iskra je iz Bariča, mjesta uz Savu između Beograda i Obrenovca u kojem Srbija proizvodi eksploziv. Jarun je toj skupini osvojio prvo mjesto sa sedam bodova i gol razlikom 8:1 i u finalu će igrati protiv Rudara iz Pljevlja.
"Slabo slabo, nema gola, nema gola", javio je iz Medulina predsjednik Vlado Babić. A onda je ipak unio malo optimizma: "Bili smo bolji u prvom i 15 minuta drugoga poluvremena. Golovi su pali u 68. 73. i 70. minuti."
Pa jesu li igrali Stjepanović i Geljić, novaci angažirani da bi zabijali?
"Stjepanović je imao jednu šansu. Geljić je igrao prvi puta, igrao je dobro, nije zabio".
A novi vratar Krkalić iz Dinama II? Nije valja primio sva tri gola?
"Nije, primio je jedan".