SportNews.hr

prava sportska priča

Darko Janječić Žica odlučio se odmoriti od nogometnih obaveza. Jarun ostaje od glavnog operativca u finišu prvenstva.

Jarun ostaje bez glavnog operativca i desne ruke predsjednika Jolića. Darko Janječić popularni Žica odlazi u vrlo osjetljivom trenutku u samoj završnici prvenstva u kojem će se Jarun boriti izbjeći pretposljednje mjesto koje vodi u kvalifikacije za ostanak u ligi. Koji su razlozi uzimanja predaha od aktivnog sudjelovanja u nogometnim zbivanjima pitali smo Janječića.

- Od danas nisam više u NK Jarunu, teška je to bila odluka za mene, već mjesec dana se borim s tim, ali poslovne obaveze jednostavno me sprečavaju i nisam sto posto unutra a ne želim ništa raditi na pola. Bilo mi je lijepo raditi u Jarunu, zahvaljujem se svim članovima uprave na fer i korektnoj suradnji na čelu s predsjednikom Jolićem, a posebna priča su seniori na čelu s trenerom i velikim gospodinom Lekom i ne sumnjam u njih da će napraviti na kraju pravi rezultat. Na kraju NK Jarunu želim sve najbolje, puno sportskih uspjeha i velikih rezultata, bila mi je cast biti članom Nk Jaruna

Nismo sigurni koliko će popularni Žica biti odmaknut, poznavajući njegovu strast prema nogometu neće dugo izdržati, a i njegovo iskustvo i znanje mnogi žele iskoristiti.