SportNews.hr

prava sportska priča

Toplak se ljuti na šlampav roster Kustošije. Menadžer Bara nije našao slobodnih igrača "s papirima" koji bi odmah zaigrali. Rudeš "ne pušta ni Bogu", on će zgaziti svakoga! Toplak u mislima preskače Rudeš i već je na Jarunu

Ako je Hrvatski dragovoljac otpisan, u ovom trenutku najviše straha od pretposljednjeg mjesta koje vodi u kvalifikacije "lige 12" imaju Jarun i Kustošija s 28 bodova. Bod ili dva više imaju BSK, Croatia i Dugopolje. U petak Kustošija prima u goste, najbližega susjeda: vodeći Rudeš, koji djeluje nezadrživo i već gotovo ovjenčano plasmanom u  najviši rang. Jarun gostuje u Zmijavcima i onda će 24. travnja u Lučkom, Jarun i Kustošija odigrati možda odlučujući susret.
"Netko je napravio šlampav roster uoči početka prvenstva. Krpamo se sa stoperima, imamo samo jednoga desnoga beka, samo dva krila Grgića i Dujmovića...", jada se trener Toplak, ali nije pesimist: "Nama najvažnije utakmice dolaze poslije Rudeša. Već 24. travnja gostujemo kod Jaruna u Lučkom, a potom slijede Croatia, Orijent, BSK, Dragovoljac, Dugopolje, i u posljednjem kolu Dubrava.. Mislim da ćemo izbjeći pretposljednje mjesto koje bi značilo kvalifikacije protiv drugoplasiranoga u Drugoj NL."
Nama se činilo kako će Antony Bara uspjeti naći jednoga ili dvojicu dobrih igrača "s papirima" koje biste mogli registrirati, s pravom nastupa, odmah?
"Tražili smo, gledali, ali takvih nema. S nama trenira oporavljeni Bojan Knežević koji bi mogao zaigrati pred kraj."