SportNews.hr

prava sportska priča

Kustošija je realno bez šanse, no Toplak se ne predaje: Ostat ćemo makar kroz kvalifikacije! Dragovoljac je gotov, ali dolazi nas pobijediti. U idućem prvenstvu imat ćemo hit momčad

Zanimljivo, Samir Toplak, trener Kustošije ni ne pomišlja na predaju. Ljudi pitaju, što mu je to trebalo, zar nije znao kakvu momčad preuzima? "Nisam požalio ni trenutka. U Kustošiji rađa se lijepa priča, ostat ćemo u "ligi 12", makar kroz kvalifikacijske utakmice s drugoplasiranim klubom Druge NL", poručuje Toplak.
Da bi Kustošija ostala u drugom rangu hrvatskoga nogometa trebala bi pobijediti u sve tri preostale utakmice prvenstva: protiv Hrvatskog dragovoljca u ponedjeljak na kustošijskom stadionu, potom u Dugopolju i na kraju na domaćem terenu s Dubravom TK. Četiri prethodne utakmice Kustošija je izgubila u nizu,  s gol razlikom 2:7. "Igrali smo bolje nego na onima prije njih koje smo dobili. Ovaj poraz u Bijelom Brdu je nevjerojatan. Nikpalja sam uvrstio kako bi čuvao Dobrijevića na skoku, pri izvođenja kornera, a on je tom trenutku bio izvan igre jer mu je protivnik stao na prst. Imali smo dvije stative. Geljić je promašio nemoguće. Vjerujem da će se sreća okrenuti na našu stranu", nada se trener.
Dragovoljac je izgubio izglede, pa će najveći ispit biti u Dugopolju?
"Idemo od utakmice do utakmice. Znam da će nas Dragovoljac pokušati pobijediti."
Ipak niste  jasno odgovorili, zašto ste preuzeli Kustošiju?
"Pa što biste htjeli, da sam u ovom trenutku i dalje bez posla"?