Dubrava ima neobičan način biranja trenera, ovaj put je dogovor da trenera bira Ivan Topčić i Darko Šantek, oni su odabrali Alena Šušnića nakon odlaska Petre Mandić?!
Featured

Dubrava ima neobičan način biranja trenera, ovaj put je dogovor da trenera bira Ivan Topčić i Darko Šantek, oni su odabrali Alena Šušnića nakon odlaska Petre Mandić?!

Na prvoj kvalifikacijskoj utakmici Kustošije i Orijenta među gledateljima bili su i dubravaši predvođeni predsjednikom Rokom Ivanovićem, a s njima je u društvu bio i Damir Mužek. Nakon utakmice predsjednik Ivanović rekao nam je da se Mužek pridružuje Dubravi TK, u kojoj funkciji nije definirao.

Kako već neko vrijeme nakon odlaska Petre Mandić s mjesta trenerice nema vijesti o novom treneru palo nam je na pamet da možda njezin nasljednik nije Mužek. Tragom takvih misli krenuli smo istraživati tko će zamijeniti Petru?

Kako je ljetna stanka, a uskoro počinju pripreme manje više čelnici svih klubova koriste ovo vrijeme za odmor, stoga pretpostavljamo da se i Roko Ivanović negdje odmara kako se nije javio na poziv, a to uvijek čini.

Ipak smo došli do informacije o novom treneru, a to je prema našem izvoru Alen Šušnić koji je izbor Ivana Topčića i Darka Šanteka, naime Dubrava TK ima jedan neobičan dogovor da trenera i glavnu riječ u njegovom odabiru odvojeno imaju Roko Ivanović ili Ivan Topčić, ovaj put je Topčić taj koji bira, a on je uz sugestije Darka Šanteka odlučio da je to Alen Šušnić doznajemo iz povjerljivog izvora. Damir Mužek je za sada trener juniora.

Ako su Topčić i Šantek odabrali Šušnića njemu će biti ovo treći put da preuzima klupu ljubičastih.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.