Krešimir Kovačević preselio iz Rudeša u Segestu. "Stara dama" stvara turbo momčad za dosegnuti viši rang

Još jedan kapitalac našao se u redovima trenera Zorana Buinca, to je Krešimir Kovačević koji je jesensku polusezonu proveo u Rudešu.

Tomislav Đurić napadač Segeste iz Siska otputovao je u Yerevan na poziv FC Ararata Armenskog premijerligaša.

Nakon što je na adresu Segeste stiglo pismo iz Armenskog premijer ligaša Ararat iz Yerevana kojim traže napadača, predsjednik Mehinović, sportski direktor Mile Buinac i agencija Trufootboolstry preporučili su Tomislava Đurića.

Ivan Piplica novi je trener Save Strmec.

Sava Strmec u nastavak sezone kreće sa novim trenerom Ivanom Piplica koji će s momčadi početi pripreme prozivkom 20. siječnja.

 

 

Segesta ofenzivno kreće ka povratku stare slave "Stare dame". Potpisan je sponzorski ugovor s Renaissance Capital koja gradi veliku farmu pilića u Petrinji.

Segesta je u ofenzivi! Tonči Kukoč je najnovija akvizicija "Stare dame", senzacionalno pojačanje trećeligaša zasjenilo je možda i veću i senzacionalniju vijest da je "Stara dama" dobila moćnog sponzora Renaissance Capital d.o.o. čija tvrtka kćer Petrinja Chicken Company vlasnika Andriia Matiukha, Ukrajinaca s hrvatskom adresom najpoznatijeg  javnosti kao vlasnika FavBet grupe koja ima istoimene online i fizičke kladionice i nekoliko casina i automat-klubova u Hrvatskoj.

Predsjednik Segeste Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe i dogovorio senzacionalno pojačanje za "Staru damu". Tonči Kukoč Petraello stiže u Sisak.

Tonči Kukoč nije dugo čekao od naše objave kako bi pronašao novi klub, to je Segesta. Predsjednik Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe, danas je zaključio dogovor oko angažmana Kukoča za "Staru damu". 

Segesta teško oštećena neobjašnjivim propustima sudačke trojke. Vrapče isti problem osjetilo prije 2 kola na vlastitom terenu. Zbog čega dolazi do takvih situacija?

VRAPČE – SEGESTA 3:1 (1:0).

ZAGREB – igralište NK Vrapče. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Spudić (Ivanić Grad) 5. Pomoćni sudci: Aščić (Velika Gorica) i Batušić (Cvetković). Delegat: Očić (Veliko Trgovišće).

Strijelci: 1:0 Houdek (28'), 2:0 Tomšić (53'), 3:0 Florentino (66'), 3:1 Đurić (90').

Foto: Djuka/ Segesta

Kome smeta jaka Segesta? Postavljaju pitanje iz Siska i dodaju imamo stadion, najbolji travnjak u ligi i onima iznad, prvi smo na tablici, nismo nikome dužni...

U subotu na utakmici Segesta-Gaj Mače dogodila se tuča na terenu čiji smo video objavili, on je do sada pogledan 140 tisuća puta uz 339 komentara i podijeljen je 42 puta. Kako smo uz objavljeni video i objavili cijela situacija je proizvod čudnih odluka suca utakmice koji je igrače doveo do ruba živaca i na kraju nesportskog ponašanja. Javnost se podijelila u dva tabora, dvije istine, dva pogleda, s time da se zaboravio pravi uzrok, loše suđenje.

Burno na „ludari“! Maksimir s učinkom od 7 utakmica bez poraza. Hajdinjak rješio utakmicu s 2 gola. Vrapče ni uz podršku Lunaticsa nije moglo do bodova.

VRAPČE – MAKSIMIR 1:2 (1:1)

ZAGREB – igralište NK Vrapče. Gledatelja: 200. Glavni sudac: Brkić (Zagreb) 6. Pomoćni suci: Radić (Zagreb) i Bilić (Zagreb). Delegat: Korša (Zagreb).

STRIJELCI: 1:0 Florentino (37'), 1:1 Hajdinjak (41'), 1:2 Hajdinjak (58').

Lider Segesta bojažiljivo ušla u utakmicu, u prvom poluvremenu se zamjerila lopti tako da u drugom ništa nije htjelo ući u gol. Lučko se nada nakon pobjede da može do kraja susutići i prestići Segestu.

 

LUČKO - SEGESTA 3:0 (3:0) LUČKO: Stadion Lučko. Gledatelja: 100. Sudac: Spudić (Ivanić Grad) Pomoćnici: Šarić (Dugo Selo) i Batušić (Cvetković). Delegat: Kušan (Zabok). STRIJELCI: 1:0 -Čičković (12′), 2:0 - Serdarušić - (38'), 3:0 - Prenkpalaj (45')

Lučko odabralo Pericu Vidaka za trenera. Zid šutnje je praksa u Lučkom, javljaju se samo kad nešto trebaju!

Nakon razlaza sa Draženom Biskupom, Lučko je odabralo Pericu vidaka za trenera. Vidak je već bio u Lučkom prije odlaska u Latviju 2021. godine.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.