Kurilovcu prekipjelo, opet su u fokusu Komesar i Rašić suci i povjerenik za suđenje 3.NL Središte Smrekar, javno ih prozivaju u otvorenom pismu nakon utakmica sa Zagorcem i Segestom

NK Kurilovec oglasio se priopćenjem IO kluba, a u svezi suđenja na posljednje dvije utakmice 3. NL Središte 28. kola s Zagorcem i 30 s Segestom, a koje prenosimo u cijelosti.

" HOĆE LI NETKO NAPOKON STATI NA KRAJ BEZOČNOJ SAMOVOLJI I TIRANIJI POJEDINIH NOGOMETNIH VLASTODRŽACA I MEŠETARA?

Oduvijek je tome bio tako: tko gubi – ima pravo da se ljuti. I zašto se, prosim vas lijepo, onda i mene ne bi ljutili nakon što smo u srijedu, na sam Praznik rada, u živopisnom ambijentu zelenih brega zagorske metropole Krapine, izgubili utakmicu 28. kola Treće NL Centar, protiv domaćeg Zagorca, s glatkih 3 :0 (1:0). Izgubili smo mi i tri dana poslije toga, doma, kontra vodeće Segeste, reklo bi se opet uvjerljivo – 2:4. Logičnim se, naravno, nameće pitanje: a kaj se imate buniti i ljutiti nakon takvih glatkih poraza, da je rezultat bio tijesan i na knap još bi vas i razmijenio, ali ovakav….

Bruči skriven u Zagorcu, u vrhunskoj je formi skino je tri zicera u Ponikvama za bod, Grga Štimac isto na visokoj razini.

PONIKVE - ZAGOREC 0:0

ZAGREB - Stadion Gajnice. Gledatelja: 120. Glavni sudac: Jerbićl (V. Gorica). Pomoćni suci:  Kušec (Sv. Ivan Zelina) i De Villa (Križ). Delegat: Podvorac (Mahično). 

PONIKVE: Petrčić, Brcko, Laštro, Berić (od 73' Brekalo), Đopar, Vragolović, Jadek, Bakarić (od 79' Nasri), Bužinec, Fajdiga (od 73' Atlija), Koletić

Trener Hrvoje Pipinić

ZAGOREC: Bruči, Štimac, Stiperski (od 46 Stabrić), Topolovec, Tumiški, Jiakponna, Šimunić, Krznar (od 66' Bračević), Landripet, Korytsky (od 87 Brčić), Hanžić (od 66' Brebrić)

Trener Tomislav Šeperac

Igrač dvoboja: Bruči (Zagorec).

Dugo nas nije bilo u Ponikvama u kojima nas je dočeo dobar travnjak uz lijep sunčan dan sve je obećavalo dobar nogomet između domaćih Ponikvi i Zagorca. 

Lučko je jučer na skupštini izabralo novog predsjednika Gorana Drmića: "U četiri godine mandata želim sa suradnicima klub dovesti na razinu koju zaslužuje, najbitnije je dovesti navijače na stadion i osigurati da nam kadeti i pioniri ostanu u HNL-u"  

Jučer je održana skupština Lučkog na kojoj je izabran novi predsjednik Goran Drmić, dva dopredsjednika Miljenko Celić i Franjo Ribić, direktor kluba je Igor Jugović, tajnica Ivana Deisinger i šef škole nogometa Josip Kautero.

Samobor nakon odlaska struke, Makaruna sportskog direktora i Svena Raića trenera kao i njegovog pomoćnika Štuleca s predstavnikom kluba Pancirovim na klupi u Sisku ispraćen sa šest golova u mreži

Samoboru u nastavku prvenstva ide loše što je nakon domaćinskog poraza od Zagorca iz Krapine  rezultiralo odlaskom struke. Mario Makarun sportski direktor, trener Sven Raić i njegov pomoćnik Željko Štulec odstupili su. 

Krešimir Kovačević preselio iz Rudeša u Segestu. "Stara dama" stvara turbo momčad za dosegnuti viši rang

Još jedan kapitalac našao se u redovima trenera Zorana Buinca, to je Krešimir Kovačević koji je jesensku polusezonu proveo u Rudešu.

Tomislav Đurić napadač Segeste iz Siska otputovao je u Yerevan na poziv FC Ararata Armenskog premijerligaša.

Nakon što je na adresu Segeste stiglo pismo iz Armenskog premijer ligaša Ararat iz Yerevana kojim traže napadača, predsjednik Mehinović, sportski direktor Mile Buinac i agencija Trufootboolstry preporučili su Tomislava Đurića.

Ivan Piplica novi je trener Save Strmec.

Sava Strmec u nastavak sezone kreće sa novim trenerom Ivanom Piplica koji će s momčadi početi pripreme prozivkom 20. siječnja.

 

 

Segesta ofenzivno kreće ka povratku stare slave "Stare dame". Potpisan je sponzorski ugovor s Renaissance Capital koja gradi veliku farmu pilića u Petrinji.

Segesta je u ofenzivi! Tonči Kukoč je najnovija akvizicija "Stare dame", senzacionalno pojačanje trećeligaša zasjenilo je možda i veću i senzacionalniju vijest da je "Stara dama" dobila moćnog sponzora Renaissance Capital d.o.o. čija tvrtka kćer Petrinja Chicken Company vlasnika Andriia Matiukha, Ukrajinaca s hrvatskom adresom najpoznatijeg  javnosti kao vlasnika FavBet grupe koja ima istoimene online i fizičke kladionice i nekoliko casina i automat-klubova u Hrvatskoj.

Predsjednik Segeste Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe i dogovorio senzacionalno pojačanje za "Staru damu". Tonči Kukoč Petraello stiže u Sisak.

Tonči Kukoč nije dugo čekao od naše objave kako bi pronašao novi klub, to je Segesta. Predsjednik Ervin Mehinović reagirao je poput crne mambe, danas je zaključio dogovor oko angažmana Kukoča za "Staru damu". 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.