Jarunove prinove Turčin i Grdenić pun su pogodak. Turčin je bio dva puta strijelac, Tadić jedan puta u remiju sa juniorima Lokomotive.

Jarunove prinove Turčin i Grdenić pun su pogodak. Turčin je bio dva puta strijelac, Tadić jedan puta u remiju sa juniorima Lokomotive.

Jarun je na igralištu s umjetnom travom  Šparta Elektre ugostio juniore Lokomotive. Umjetna trava je izum koji je nogometašima omogućio treniranje i kada su nepovoljni vremenski uvjeti, naročito zimi. Nema blata, nema grba, ali igrači baš ne vole ovu podlogu i često se žale da su one razlog tegoba koje im se javljaju u trenažnom procesu, naročito na njegovom početku. Tako je i trener Leko ostao bez osmorice prvotimaca na poštedi i smatra da je to zbog podloge s umjetnom travom. Ibaneza muči mišić, Pranjić je s upalom tetive, kao i Domančić, Abramovića i Bilobrka muči koljeno, Radujkovića zglob, Alghoul ima problem s petom, a Smoljo je odigrao prvo poluvrijeme i pored toga što još osjeća tetivu. . 

Izostanak gotovo polovice standardnih treneru Leki omogućio je da isproba pridošle i mnoge na probi. Turčin i Grdenić su se nametnuli kao starteri, danas također izvrsni, Turčin je postigao dva gola, a Grdenić poslovično dobar i u napada i obrani, šteta što je greda u drugom poluvremenu spriječila da se upiše u listu strijelaca nakon odličnog ulaska i primanja u šesnaestercu i šuta iz prve. Bosanskohercegovački dvojac veznjaka Bajrektarević prednji i Sadiković zadnji zapeli su za oko, kako nama tako i kibicima, oba mlađi igrači.

Puleni trenera Nikice Jelavića odigrali su dobro, prvi su došli u vodstvo, a stat će za pamćenje gol koji je zbog zaleđa poništen, postignut odmah što je lopta krenula s centra na početku utakmice. Drski, disciplinirani, tehnički dotjerani, uporni. Strijelci za Lokomotivu su bili Ružić, Kahlina i Kovačević, a s druge strane Tadić i Turčin dva gola, jedan s bijele točke.

- Pojavile su kod nekih igrača upale od umjetne trave, Alghoul je došao načet i Lučo osjeća malo list, ali bit će oni dobro, nadam se kroz pet-šest dana. Imamo neke igrače na probama, na sredini smo ostali bez Babića, Marinića i još nekih, na tim mjestima tražimo igrače koji mogu pomoći u konkurenciji, a do kraja mjeseca očekujemo još dva tri dolaska.Turčin i Grdenić su došli i , oni su potpisani. Gledali smo ih u Križevcima, nitko nema ništa zagarantirano, ali imaju dobru startnu poziciju. Morat će se dokazivati, došli su kao i Pranjić iz ranga niže, pokazao se kao kvaliteta, njega danas nema zbog manje upale, sve u svemu to očekujem i od ove dvojice. Imamo dva tri igrača iz Bosne koji su došli na probu, pokazuju dosta, vidjet ćemo s upravom da to riješe, mislim da bi nam bili pojačanje. Prvi tjedan priprema je gotov, dečki su malo umorni, a što pripreme idu dalje dečki će biti spremni za turnir u Dubravi, bitno mi je da imamo taj kadar zbog širine i svega drugog. Bilo je dosta odlazaka trebamo se još malo ekipirati do turnira imat ćemo jedan broj koji će ući završnu fazu priprema, rekao nam je Jerko Leko po završetku utkmice.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.