Vukovar želi napasti vrh, uzeo kapetana Tadića lideru

Vukovar želi napasti vrh, uzeo kapetana Tadića lideru

Vukovar je odigrao tri utakmice u dosadašnjem dijelu priprema, 13.01. u gostima kod mađarskog PMFC pobijedio je 2:1, 17.01. također gostujući u Ivankovu kod Bedema pobjedom 6:0 i u subotu u Bijelom Brdu pobjeda kod BSK-a 2:1.


Ivan Božić je preuzeo Vukovar  krajem polusezone, a krenuo je u pripreme s trećeg mjesta prvenstvene tablice sa zaostatkom 7 bodova za vodećim Zrinskim i dva boda drugim Šibenikom s osvojenih 44 boda. Ambicije kluba su pokušati plasirati se u najviši rang našeg nogometa, a to bi značilo ili prestići Šibenik, što mu osigurava kvalifikacije ili skinuti Zrinskog s liderske pozicije što osigurava direktan plasman među elitu. tako su Vukovarci "preoteli" kapetana Tadića glavnom suparniku Zrinskom i vratili ga u Vukovar, što će im ojačati obranu.


Znano je da Vukovar nema infrastrukturne uvjete za najviši rang, što sada rješavaju u klubu i Gradu Vukovaru, navodno su projekti za stadion gotovi, dok bi se on izgradio u slučaju da se ostvari sportski rezultat za plasman u najviši rang Vukovar 1991 igrao bi u Vinkovcima na stadionu Cibalije.
Nastavak priprema Vukovar će obaviti u Makarskoj, a na putu prema Jadranu odradit će utakmicu 24.01. u Karlovcu s Karlovcem 1919, a 27.01. suparnik je Šibenik, 31.01 Orkan dok će 02.02. s Posušjem odigrati posljednju utakmicu prije generalke s Cibalijom 10. veljače.


Božić nam je u telefonskom razgovoru potvrdio ambicije kluba za višim rangom i između ostalog rekao:


- Od prvog dana sam počeo graditi samopouzdanje i naviknuti ekipu na pobjede jer drugi dio mi nemamo prvo na kiks svaku utakmicu moramo ici na pobjedu jer i neriješeno je kao poraz za nas  tako i treniram ekipu tako i ulazimo u svaku utakmicu ako želimo u prvu ligu! Samopouzdanje ekipe su pobjede na tome radim kroz pripreme da bi prenijeli na prvenstvo!

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.