Štrok je bio samo privremeno rješenje. Seniorsku momčad preuzima Luka Bilobrk kojemu će pomagati Ivan Zubić.

Štrok je bio samo privremeno rješenje. Seniorsku momčad preuzima Luka Bilobrk kojemu će pomagati Ivan Zubić.

Od kada je 15.3. Rajko Vidović posljednji puta vodio momčad Kustošije, mjesto glavnog trenera ostalo je upražnjeno. Prošlu subotu na gostovanju u Trnju, mjesto trenera preuzeo je Hrvoje Štrok, inače trener juniora, međutim samo privremeno vlastitom odlukom. 

Sada se izgleda rješenje u pitanju glavnog trenera pronašlo u Luki Bilobrku, bivšem vrataru, koji je svoju karijeru uglavnom proveo po BiH klubovima, a nekadašnjem treneru Bjelovara i Croatie iz Zmijavaca gdje ga je formalno u zapisniku svojom licencijom ‘pokrivao’ sportski direktor Marko Kartelo.

Dodatnu pomoć na klupi pružati će mu Ivan Zubić, donedavni trener Zagorca iz Krapine.  

Tako će već u petak ovaj dvojac imati pravi test na domaćem terenu protiv Jadrana iz Ploča, nakon te utakmice biti će izvjesnije hoće li Kustošija zaista moći ostvariti svoje želje i plasman u viši rang.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.