Featured

Kustošija je zabila Vrapču osam komada (8:2). "Betlehemsko svjetlo" obasjava Prečko, ali ljudi nisu presretni. Previše sjaji! Kustošija će svoje utakmice u prvenstvu kao domaćin igrati petkom. Bezer: Gubimo jer vježbamo nove sustave


Sportski centar u Prečkom, posljednje djelo koje je uradio pokojni gradonačelnik Bandić, sjaji poput Betlehemskog svjetla! Ali to nije svjetlo mira. Utakmice se igraju i u 19 sati što unosi nemir među prečanski puk. On traži mir. Kad je bio mrak i onda se bunio. Tražilo se više svjetla i da se to ruglo odstrani.

Kustošija i Vrapče počeli su u 17 sati. Kustošija je zabila osam komada. Tamnoputi Nizozemac Jahnoah Markelo, 21 godina, i Filip Vajdovčić (24) zabili su po dva, Marko Guja (33) je dao jedan i to je ta navalna trojka s kojom bi Kustošija trebala osvojiti prvo mjesto i vratiti se u drugi stupanj hrvatskog nogometa. Iza njih trebao bi djelovati vezni Martin Šroler (25) iz Velike Gorice  s prvoligaškim iskustvom. Danas nije igrao zbog lakše ozljede. Na vratima bio je upravo pridošli Karlo Kralj, bez primljenog gola.

Kustošija ima jak raspored na početku prvenstva. Prvo 24. veljače  gostuje kod Marsonie. U trećem kolu gostuje u Križevcima, a potom u petak 15. ožujka u 15,30 igra veliki derbi protiv Mladosti iz Ždralova. Sve domaće utakmice Kustošija će igrati u petak. Juniori, članovi najelitnije skupine hrvatskog juniorskog nogometa, nedjeljom. Do početka prvenstva Kustošija će igrati sa Zagorcem u Krapini, Bjelovarom i Dugim Selom.

Vrapče rang niže od Kustošije primilo je u dvije utakmice 13 golova (s Dugim Selom pet). "Vježbamo nove sustave igre i to nas hendikepira protiv jakih momčadi", kazao je trener Bezer, ali je i dodao:"13 golova je ipak puno."

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.