Kustošiji sa 11 metara pobjeda u vatri rasprava! Trener Ploča Krstičević: „Zbog suđenja nećemo istupiti iz lige!“ Bilobrk nastavlja pobjednički niz i dovodi Kustošiju na četvrto mjesto.

Kustošiji sa 11 metara pobjeda u vatri rasprava! Trener Ploča Krstičević: „Zbog suđenja nećemo istupiti iz lige!“ Bilobrk nastavlja pobjednički niz i dovodi Kustošiju na četvrto mjesto.

KUSTOŠIJA – JADRAN L.P. 1:0 (1:0).

ZAGREB – Stadion Kustošija. Gledatelja: 100. Glavni sudac: Cestarić 6 (Sisak). Pomoćni suci: Pranjić (Dugo Selo) i Tonković (Otočac). Četvrti sudac: Radinić (Karlovac). Delegat: Rašić (Pula). Kontrolor: Petrović (Valpovo).

 

KUSTOŠIJA: Jerolimov 6,5 , Starčić 6,5 , Šušković Jakopac 6,5 , Puljić 6,5 , Zorica 6,5 , Išlić 6,5 , Žulj 6,5 , Šroler 7 (od 73' Šuart 6), Mihaljević 6,5 (od 61' Mody 6), Vajdovčić 6,5 (od 61' Petković 6), Guja 7 (od 90' Marušić /).

Trener Bilobrk: 7.

JADRAN L.P. : Pršlja 6,5 , Krešić 6, Ristić 6, Rodin 5,5 , Šujić 6, Martić 6 , Radonić 6, Čepo 6, Sesar 6 (od 46' Galić 5,5) , Kuqi 6 (od 61' Šilić 5,5), Medić 6. 

Trener Krstičević: 6.

STRIJELAC: 1:0 Šroler (40').

CRVENI KARTONI: trener Krstičević, 73' (Jadran L.P.), predstavnik kluba Barbir, 73' (Jadran L.P.).

IGRAČ UTAKMICE: Šroler (KUSTOŠIJA).

OCJENA UTAKMICE: 6,5.

Iako se već unaprijed znalo da će dvoboj Kustošije i Jadrana iz Ploča biti tvrda i teška utakmica, pogotovo za novog trenera Kustošije Bilobrka, ipak se nije moglo predvidjeti da će na terenu zaista toliko zaiskriti.

Naime dvoboj je počeo nešto većom inicijativom gostiju međutim bez konkretnih prilika i udaraca u okvir. Kustošija je povela nakon što je kapetan gostiju s leđa srušio Marka Guju, napadača domaćih uslijed čega je sudac Cestarić pokazao na 11 metara. Siguran realizator dane prilike bio je Martin Šroler koji dovodi Kustošiju u minimalnu prednost i postiže svoj četvrti pogodak u šest utakmica.

U drugom poluvremenu igra se sve agresivnije, Jadran pokušava dugim loptama ugroziti domaćine međutim sve se završava bez udarca u okvir, dok je Kustošija s druge strane bila nešto konstruktivnija, ali ni domaći nisu uspijevali opasnije ugroziti vratara gostiju Pršlju koji je zaista bio na visini zadatka u današnjem dvoboju. Sudac današnjeg dvoboja uspio je u nekoliko navrata izrevoltirati i domaće, ali i još više goste. Treneru i predstavniku kluba Jadrana podijelio je crvene kartone koji su burno reagirali nakon što je u gužvi Šroler nasrnuo na igrača gostiju.

Poslije utakmice trener Krstičević ovako je ocijenio situaciju: „Ovo je zaista sramota za HNS i nije imalo veze s nogometom, zaista je sramota da se ovako krade. Sudac je režirao utakmicu pa u tom slučaju ne trebamo više ni igrati.“ Na pitanje razmišljaju li o istupanju iz lige kazao je: „Ne, nećemo zbog suđenja istupati iz lige.“ Tenzije su se ipak smirile posredstvom legende Zorislava Srebrića.

Sa druge strane trener Bilobrk bio je staložen ocijenivši kako su Ploče uvijek neugodan protivnik te kako ih on dobro poznaje, ali i da je zadovoljan svojim igračima iako je dvoboj zaista bio tvrd. Novi trener nastavio je niz Kustošije od šest utakmica bez poraza. Također valja napomenuti kako je Bilobrk Kustošiju sada doveo na četvrto mjesto te se prelazak u viši rang čini nešto realnijim, međutim i dalje iznimno teškim.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.