Nakon visoke pobjede u srijedu, Kustošija savladala i Varteks u preokretu 3:2. Vidović: „Možemo i moramo bolje“.

Kustošija je po drugi puta ovaj tjedan odigrala prijateljsku pripremnu utakmicu na igralištu NK Prečko, u srijedu je protivnik bio Samobor koji je s lakoćom bio savladan 8:1. Danas je pak žrtva još jedne kustošijanske pobjede bio Varteks, nekadašnji prvoligaš.

U prvom dijelu za nominalne domaćine, Kustošiju nastupali su: Jerolimov, Marušić, Šušković-Jakopac, Kozina, Mody, Šuvar, Mihaljević, Šroler, Guja, Zorica, Markelo.

žIako je u prvom dijelu nastupila nominalno najbolja postava Kustošije to nije bilo dovoljno za nadmoć i rezultatski plus.

Zorica za kojeg su neki spominjali da je otputovao u Vancouver, ipak se našao na zapadu Zagreba u dresu Kustošije. On sam se dva puta našao u vrlo izglednim situacijama za gol, a osim njega još je četiri puta momčad Kustošije imala velike šanse zabiti, ali bez uspjeha.

Na poluvremenu Varteks je pogotkom Glavice vodio 1:0.

U drugom dijelu Kustošija čini potpunu izmjenu momčadi, pa su od 46' u igri: Vukman, Šuke, Bulić, Matas, Bošnjak (od 70' Nion), Horvat, Išlić, Tomašević (od 70' Lukačević), Vajdovčić, Petković (Rodolfo), Schelfi.

Već nakon nekoliko minuta Vajdovčić jednim samostalnim prodorom zabija za izjednačenje.

Kustošija ulazi u seriju od dva gola i stvara preokret kada Fran Petković pogađa za 2:1 vodstva Kustošije.

Ipak i tome je došao kraj jer Varteks dolazi do izjednačenja, međutim Kustošija pokazuje karakter i Vajdovčić, koji slobodno može ponijeti naziv igrača utakmice, postiže treći zgoditak za konačnu pobjedu Kustošije od 3:2.

Također danas je utakmici prisustvovao Andy Bara. Menadžer Josipa Brekala o kojemu se u zadnje vrijeme mnogo pričalo kao mogućem pojačanju Dinama, međutim izgleda kako je Brekalo ponuđen i Hajduku što bi bio veliki udarac za Dinamo uspije li se tako što realizirati. Samo je pitanje ima li Hajduk dovoljna sredstva?

Uz Brekala moguće je da bi i aktualni igrač Barcelone, Faye opet mogao promijeniti sredinu.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.