Featured

Tonči Kukoč otišao iz Opatije, preselio se s obitelji u Zagreb. "Zločesti dečko" našeg nogometa epitet koji su mu prišili ima najpošteniji pristup na terenu u što smo uvjerili kroz praćenje utakmica u Opatiji.

Tonči Kukoč, neprikosnoveni kralj lijeve strane terena, na bilo kojem mjestu, lijevom beku, lijevom veznom ili lijevom krilnom napadaču podjednako je učinkovit što je za svaku momčad i trenera prava blagodat. U svakoj utakmici Opatije koje smo pratili u posljednjih dvije sezone Kukoč je imao pristup kao da igra ligu prvaka. 

O njemu su ispisane kartice i kartice novinskih tekstova, o raznim dogodovštinama, prgavim stavovima zbog čega je dobio epitet "Zločestog dečka" našeg nogometa što je uvelike utjecalo na tijek njegove karijere, jer radi se o velikom talentu, neprikosnovenoj odanosti momčadi i jednom od naj poštenijih igrača sa zelenih travnjaka koje smo sreli. Samo jedan detalj od prije nekoliko mjeseci s početka ove sezone u 2. kolu, Opatija je gostovala u Dugom Selu, u jednom duelu s Kukočem ozlijedio igrač domaćina. Nakon utakmice pri napuštanju terena svjedočili smo kako Kukoč tog igrača pita kako je te mu nudi pregled i rehabilitaciju kod poznatog liječnika uz napomenu da će on sve platiti. Nakon što smo čuli taj razgovor Kukoč je pored sportskog respekta dokazao i svoju ljudsku veličinu.

Kukoč je za Opatiju odigrao 75 utakmica u kojima je njegov učinak od 25 asistencija i 15 postignutih golova, odlazi iz Opatije radi preseljenja u Zagreb

- Dolazim u Zagreb gdje ću živjeti sa suprugom u našem stanu koji tu imamo, došlo je do stanovitog zasićenja u Opatiji, rekao nam je Tonči kada smo ga nazvali provjeriti informaciju o preseljenju u Zagreb.

Je li preseljenje povezano s nekim klubom iz metropole, pitamo?

- Nije slobodan sam igrač, a i predblagdansko je vrijeme, vidjet ćemo što će dogoditi narednih dana.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.