Vlado Babić odreći će se mjesta predsjednika tek nakon isplate. Vidaku će na klupi pomagati Hrvoje Štrok.
Featured

Vlado Babić odreći će se mjesta predsjednika tek nakon isplate. Vidaku će na klupi pomagati Hrvoje Štrok.

Balada o odlasku predsjednika Babića, iako nije završena, sve je izglednija, no ipak će se do službenog silaska s funkcije pričekati da menadžerski krug Andya Bare isplati odnosno preuzme klupske dugove i dalje aktualnog predsjednika.

Iako se jedanput čak našao na klupi seniorske momčadi, Hrvoje Štrok odbijao je usputne pokušaje imenovanja kao šefa struke NK Kustošija, poput one u drugoj utakmici kvalifikacija protiv Orijenta, međutim kako sada stvari stoje izgleda da je vrlo vjerojatno kako će baš Štrok biti prvi pomoćnik Perice Vidaka, a u tom slučaju juniore, s kojima je izboren ostanak u najvišem rangu juniorskog nogometa, preuzima nekadašnji trener Bistre, Bernard Gulić.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.