Lider Segesta bojažiljivo ušla u utakmicu, u prvom poluvremenu se zamjerila lopti tako da u drugom ništa nije htjelo ući u gol. Lučko se nada nakon pobjede da može do kraja susutići i prestići Segestu.
Featured

Lider Segesta bojažiljivo ušla u utakmicu, u prvom poluvremenu se zamjerila lopti tako da u drugom ništa nije htjelo ući u gol. Lučko se nada nakon pobjede da može do kraja susutići i prestići Segestu.

 

LUČKO - SEGESTA 3:0 (3:0) LUČKO: Stadion Lučko. Gledatelja: 100. Sudac: Spudić (Ivanić Grad) Pomoćnici: Šarić (Dugo Selo) i Batušić (Cvetković). Delegat: Kušan (Zabok). STRIJELCI: 1:0 -Čičković (12′), 2:0 - Serdarušić - (38'), 3:0 - Prenkpalaj (45')

LUČKO: Jvor, Prigorac, Musa, Brekalo (od 90' Čičak), Prenkpalaj (od 73' Piškor), Fahad (od 66' Pinheiro), Srpak, Čičković, Serdarušić, Jazvić, Bubnić.

Trener: Perica Vidak

SEGESTA: Zrinšćak, Bumudžija (od 46' Kesić), Kopić, Galonja, Bičanić (od 46' Đurić), Zlatunić (od 82' Živčić), Costa (od 17' Pušić), Martinović (od 46 Pličanić), Đurak, Kapac, Bertina

Trener: Zoran Buinac

Segesta je pala u prvom poluvremenu, tri gola u mreži crvenih već dugo se nije dogodilo, lider je bojažljivo ušao u utakmicu, a gol Čičkovića nakon ubačaja Prenkpalaja iz kornera na prvoj stativi unio je nemir u redove lidera. Lučko je i nakon vodstva držao se taktike, prepusti posjed, vrebaj kontru i grešku gostiju. Gosti su dosta griješili, naročito u obrani, a domaćini su s još dva gola u mreži Zrinšćaka otišli na odmor, treći netom prije nego je označen kraj.

U nastavku ulazi Đurić i Pličanić, unose novu energiju u igru Segeste, redaju se mnoge situacije, polušanse, šanse, ali lopta nikako da završi u mreži. Crveni su se lopti toliko zamjerili u prvom poluvremenu da ono što bi u nekim drugim okolnostima Đurić i društvo okrunili golom danas je bila nemoguća misija.

Nakon što je u 79' nakon drugog žutog kartona Bubnić napustio travnjak i gosti stekli brojčanu nadmoć pokazalo je da nije Segestin dan. Počelo se preskakati s igrom u želji da se što prije dođe do gola i umjesto pritiska sve je djelovalo kao stihija koja utakmicu vodi u jednom smjeru, pobjedi Lučkog, što se na kraju i ostvarilo.

Segesta je na gostovanju mogla Lučkom zapečatiti sezonu i nadu da se mogu uključiti u borbu za vrh što mu je bio cilj početkom sezone da je uzela bod ili puni plijen, ovako je dobrano podgrijana nada koju nam je potvrdio direktor Ljevar prije utakmice:

- Ako danas pobijedimo još uvijek možemo se boriti za rang više, rekao je Ljevar.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.