Lučko odabralo Pericu Vidaka za trenera. Zid šutnje je praksa u Lučkom, javljaju se samo kad nešto trebaju!
Featured

Lučko odabralo Pericu Vidaka za trenera. Zid šutnje je praksa u Lučkom, javljaju se samo kad nešto trebaju!

Nakon razlaza sa Draženom Biskupom, Lučko je odabralo Pericu vidaka za trenera. Vidak je već bio u Lučkom prije odlaska u Latviju 2021. godine.

Čudni su običaji nekih klubova kod nekih situacija kao što je ova s promjenom trenera u Lučkom. Nitko od službenih osoba nije na raspolaganju kod provjere  informacije, zazor od reakcije predsjednika ili gazde je ogroman, svi nastoje govoriti što im uši predsjednika žele čuti, pa stoga kao u Sjevernoj Koreji predsjednik je bog u Lučkom je to gazda Duje. 

Uvjek će se pojaviti klupske face kada je nešto za pohvaliti, ali kada rezultat nije onakav kakav su najavljivali u mišiju rupu se sakriju. 

Vidak je iz Zagorca otišao zbog takvih običaja uprave, nije ni u Lučkom ništa bolje.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.