Segesta ofenzivno kreće ka povratku stare slave "Stare dame". Potpisan je sponzorski ugovor s Renaissance Capital koja gradi veliku farmu pilića u Petrinji.
Featured

Segesta ofenzivno kreće ka povratku stare slave "Stare dame". Potpisan je sponzorski ugovor s Renaissance Capital koja gradi veliku farmu pilića u Petrinji.

Segesta je u ofenzivi! Tonči Kukoč je najnovija akvizicija "Stare dame", senzacionalno pojačanje trećeligaša zasjenilo je možda i veću i senzacionalniju vijest da je "Stara dama" dobila moćnog sponzora Renaissance Capital d.o.o. čija tvrtka kćer Petrinja Chicken Company vlasnika Andriia Matiukha, Ukrajinaca s hrvatskom adresom najpoznatijeg  javnosti kao vlasnika FavBet grupe koja ima istoimene online i fizičke kladionice i nekoliko casina i automat-klubova u Hrvatskoj.

Koliko je Segesta dobila moćnog sponzora najbolje govori činjenica da je Renaisse Capital u sastavu Onexium grupe čiji je vlasnik ruski milijarder Mihail Prohorov poznat po tome što je bio protukandidat na ruskim predsjedničkim izborima 2012. godine Putinu i na njima  uz 5,7 milijuna glasova, ili 7,9 posto izazvao  iznenađenje trećim rezultatom, iza Putina i Genadija Ziuganova. Prohorov je postao je prvi stranac koji u svom vlasništvu imao NBA klub, kupio je 2009. g. 80 posto dionica New Jersey Netsa za 200 milijuna dolara, što nam ukazuje da mu ulaganje u sport nije strano.

Segesta s ovim moćnim sponzorom kreće u pohod vraćanja stare slave "Stare dame", ambiciju više ne skrivaju u Sisku žele segestu lansirati u vrh našeg nogometa. Ovuaj plan ostvaruju strategijom stvaranja preduvjeta, gradnjom čvrstih temelja s namjerom da izbjegnu sudbinu većine klubova koji naprave iskorak, otplešu sezonu ili dvije, a potom strmoglavim padom vrate se u anonimnost i borbu za preživljavanje.

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.