Rudeš je  raskinuo s još trojicom, više od 11 igrača s kojima je izborio najviši rang napustilo je klub. Campos i Oddei su prodani. Sedam "pojačanja" također je napustilo klub. Rudeš ne plaća više od 1.200 eura
Featured

Rudeš je raskinuo s još trojicom, više od 11 igrača s kojima je izborio najviši rang napustilo je klub. Campos i Oddei su prodani. Sedam "pojačanja" također je napustilo klub. Rudeš ne plaća više od 1.200 eura

Rudeš je raskinuo s još trojicom igrača: Ivanom Pešićem, Krešimirom Kovačevićem i Jakovom Bašićem. Dvojica od njih Pešić i Kovačević bili su u početnoj 11-orici na prošloj utakmici u Koprivnici. Jakov Bašić nije bio na na klupi, ali je u prvom proljetnom kolu u Osijeku ulazio u 79. minuti. 


Od početka ove nogometne godine u Rudeš su došla ili ga napustila 22 igrača. Najmanje 11 igrača s kojima je Rudeš izborio najviši rang hrvatskog nogometa napustilo je klub: Boršić, Pavlek, Gudelj, Oddei, B. Brajković, Campos, Lazarov, Kovačević, Araujo, Šare, Shatri,..Campos i Oddei su prodani iu inozemne klubove.
Na počeku prvenstva u klub su došli i tijekom prvenstva otišli: Tomečak, Plazonja, V. Petković, M. Matić, Simović, Pešić, Ljubanović...Marković i Topić su došli tijekom prvenstva i još su tu.
U zimskoj pauzi došli su Ćorić, Doležal, Grezda i nedavno Mrčela.
U Rudešu nema visokih plaća. Jan Doležal igra za 1.200 eura. Sve su to igrači bez angažmana koje manageri parkiraju i čekaju da se u najvišoj  konkurenciji dokažu, a onda pokušaju potražiti sreću u drugim klubovima za bolje novce.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.