Đulvat ima cijelu momčad na raspolaganju izuzev Tihomira Novaka koji se nije još oporavio. U srijedu je za Dinamo najvažnija utakmica s poljskim prvakom Lubawom.

Đulvat ima cijelu momčad na raspolaganju izuzev Tihomira Novaka koji se nije još oporavio. U srijedu je za Dinamo najvažnija utakmica s poljskim prvakom Lubawom.

Prije početka Glavne runde Lige prvaka kojoj je Futsal Dinamo, a koja se od 24. do 27. listopada održava u KC Dražen Petrović, prvak Hrvatske održao je konferenciju za medije u prostorijama KC Dražen Petrović, na kojoj su govorili trener Matija Đulvat i igrač Mihovil Prgomet koji ima 143 nastupa za plave.

Podsjetili smo Đulvata na početke futsal Dinama s pitanjem kako se sada osjeća.

- Tada nam niti na kraju pameti nije bilo da ćemo u ispunjenom Draženovom domu osvajati prvenstvo i igrati Ligu prvaka, da će se tražiti karta više. Futsal pokret je u zadnjih desetak godina snažno narastao, što se vidjelo i na nedavnoj utakmici reprezentacije u Domu sportova II kada je također bila ispunjena dvorana. Ove utakmice sada dočekujemo i u znak sjećanja na naše anđele Oskara Kadrnku, Matiju Capara i Mate Čuljka koji će ovu Ligu prvaka ispratiti s nekog boljeg mjesta, rekao je Đulvat i napomenuo kako na raspolaganju ima cijelu momčad izuzev Tihomira Novaka koji će biti spreman za utakmice kroz nekih dva do tri tjedna, rekao je Đulvat.

- U srijedu očekujemo najzahtjevniju utakmicu, iako će i ostali dvoboji biti teški. Svi su došli s ciljem prolaska skupine. Cilj je potvrditi Elitnu rundu natjecanja“, rekao je Prgomet

Turnir otvaraju Lubawa i Titograd utakmicom u utorak (24. listopada) s početkom u 16 sati, a druga utakmica dana igra se u 19 sati između Futsal Dinama i Örebroa. U srijedu (25. listopada), prvu utakmicu dana igraju Örebro i Titograd (16 sati), a u 19 sati Dinamo igra protiv Lubawe. U četvrtak (26. listopada) je dan odmora, a turnir će u petak (27. listopada) zatvoriti Örebro i Lubawa utakmicom u 16 sati te Futsal Dinamo i Titograd utakmicom u 19 sati. U Elitnu rundu natjecanja prolazi samo osvajač skupine.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.