Featured

Hrvatski dragovoljac odigrao najbolju utakmicu sezone kad je najpotrebnije. Pamićev postupak spram vratara Šteko Luke, prostački, uvredljiv i nema mu mjesta u sportu.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - KARLOVAC 1919 2:0 (2:0)

ZAGREB - Stadion: ŠNC Stjepan Spajić. Gledatelja: 150. Glavni sudac: Kečinović Osijek)  Pomoćni suci: Kontrec (Osijek) i Vranjić (Osijek).  4. sudac: Ćužić (Velika Gorica) Delegat: Majstorović (Virovitica). Kontrolor suđenja: Šupraha (Kolan)

STRIJELCI: 1:0 - Džalto (8), 2:0 - Šoljić (31 KU)

HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Jagatić, Milović (od 75  Gudfelj), Franić, Šoljić, Vukelić (od 70 Kegelj), Kozina, De Souza, Džalto, Gracin (od 64 Čengić), Smojvir, Tabak (od 70 Bičanić)

Trener: Mladen Stipković

KARLOVAC 1919: Šteko (od 12 Marković), Bunoza (od 80 Antičić), Stepinac, Stanić, Ribar, Krstanović (od 46 Kopljar), Zavalić, Međimurec (od 46 Pausić), Matiazh, Viduka (od 46 Budimir), Pamić

Trener: Igor Pamić

Hrvatski dragovoljac dočekao je Karlovac koji je još gajio nade da s dvije pobjede u posljednja dva kola može doseći kvalifikacije za ulazak u viši rang. Dragovoljcima pozitivan rezultat osigurava miran san i sigurnost ostanka u ligi.

Domaćini su došli do prednosti na samom početku utakmice, u osmoj minuti nespretnost mladog vratara Šteke uvelike je posljedica ranog vodstva Hrvatskog dragovoljca. Igor Pamić koji je sjedio i mentorirao Nikolu Šprajcera koji je u stvarnosti vodio momčad toliko je poludio na njega da mu se zaderao psovkom da mu sto puta .... majku, a nakon par minuta izveo ga je iz igre o čemu ćemo malo kasnije.

Karlovac nikako nije uspijevao povezati redove, pokušavali su preko Ribar probojima s desne strane na starog lisca Krstanovića, ali njega je dobro pokrivala obrana Dragovoljca. Posebnu sigurnost obrani davao je kapetan Šoljić, dok je Vukelić držao konce sredine terena.

Utakmica je rezultatski bila zaključena nakon proteka pola sata, Kontrec je nakon prekršaja u kaznenom prostoru Karlovca pokazao na bijelu točku, Šoljić je kapetanski preuzeo odgovornost i bio precizan za kako se kasnije pokazalo konačni rezultat 2:0.

Nakon odmora domaćini su krenuli po treći gol i to im je skoro i uspjelo, zatresla se greda, a i Marković je skinuo dva zicera. Završnih dvadeset minuta pripalo je gostima i Jagatić je bi na razini. Najupečatljiviji trenutak ovog perioda je kada je Kontrec dosudio kazneni udarac za Karlovac prilikom jednog sudara domaćeg i gostujućeg igrača. Kontrec je zavrijedio svako poštovanje jer je nakon konzultacija s pomoćnikom promijenio svoju odluku i priznao da je pogriješio u procjeni, malo tko bi i ne viđa se često na našim travnjacima.

Na kraju moramo progovoriti o postupku Igora Pamića prema mladom vrataru Luki Šteko nakon što je Karlovac nakon jedne njegove intervencije primio gol u osmoj minuti utakmice. Prije svega psovanje majke ružno je za čuti na javnom mjestu, još k tome izgovoreno prilično glasno što je zgrozilo mnoge na tribini, potom odluka odmah izvaditi iz igre nimalo nije djelovalo pedagoški i još potjerati ga u svlačionicu, a da bar na par trenutaka ne sjedne na klupu i skinuti mu dres je previše. Ružno, prostački i neprihvatljivo u sportu. Igor Pamić je veliko ime našeg nogometa, trenersko iskustvo mu je ogromno i opravdanje da je sve posljedica frustracije da nije uspio barem izboriti kvalifikacije za ulazak u viši rang nakon svega nije prihvatljivo.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.