Foto: FC Rakow

Ako se Dinamo dogovori s Rakovom Fran Tudor će osvanuti u Dinamovom dresu!

Fran Tudor je tiha patnja SportNewsa, a sada bi se moglo ostvariti naše predviđanje da Tudor obuče modri dres.

- Frana i njegove agente  kontaktirali su iz Dinama, Fran ima volju i ako se njegov sadašnji klub Raków i Dinamo dogovore on će se vratiti u Zagreb, govori nam Tomislav Tudor, Franov otac.

Fran Tudor je zagrebački dečko, rođeni Zagrepčanec iz Dugava. Nogomet je počeo u Buzinu, prošao je Zagrebovu školu nogometa kao tinejdžer završio Panathinaikosu, Daniel Pranjić brinuo se o njemu. Iz Grčke Tudor je prvo završio u drugoj momčadi Hajduka, ali ubrzo postao je prvotimac bijelih.

Fran Tudor dečko je čvrstog karaktera, a kada se u vrijeme Kosa, Pušnika, Branka i managera koji su drmali Hajdukom pokušalo manipulirati produženjem ugovora nije pristao na kombinacije , pa je radije šest mjeseci pauzirao, karijera je čak došla u pitanje, ali on se nije povijao.

Stigao je poziv iz poljskog Rakówa, ostalo je već povijest. Tudor je od siječnja 2020. godine u Poljskoj, naročito u Rakówu stekao epitet božanstva. Bio je proglašen najboljim igračem njihovog prvenstva, dokapetan je momčadi kojeg predsjednik obožava. Dva puta je osvojio Poljski kup i jednom prvenstvo. Franu je 28. godina i u najboljim je igračkim godinama, često smo zazivali izbornika Dalića da baci oko, nije do sada, možda će na Maksimiru ako se dogodi transfer.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.