Čondrić: Zahvalani zauvjek, tko bi Sitpića, Mašalu, Vukmanovića i Kralja u ovoj situaciji uveo u momčad osim Prosinečkog? Kraj suradnje Rudeša i Prosinečkog, nakon prospavane noći od poraza s Goricom dogovorno se razišli!
Featured

Čondrić: Zahvalani zauvjek, tko bi Sitpića, Mašalu, Vukmanovića i Kralja u ovoj situaciji uveo u momčad osim Prosinečkog? Kraj suradnje Rudeša i Prosinečkog, nakon prospavane noći od poraza s Goricom dogovorno se razišli!

Robert Prosinečki i Rudeš su se razišli objavio je Rudeš na svojoj FB stranici. Ovo smo očekivali i prije, nakon Hajduka Prosinečki  si je ostavio vremena za odluku do poslije utakmice s Istrom. Rudeš je u Puli uzeo bod, a Gorica je dočekana s blagim optimizmom bez uporišta u kvaliteti kojom momčad Rudeša raspolaže. Istina u međuvremenu je pristigao Petković i Topić na posudbu iz Dinama, ali većina onih koji pomnije prate nogomet znali su da Petković nije pojačanje za najveći rang našeg nogometa on može pomoći u osvježenju i jačanju konkurencije, a Topić je mladac kojeg je Bišćan promovirao u Dinamu i želio ga afirmirati kroz neko vrijeme, također u momčadi koju je imao na raspolaganju Prosinečki, Topić nije igrač koji bi momčad pokrenuo. Rudešu nedostaju dvojica do tri iskusna igrača koji imaju u nogama prvoligaško iskustvo i koji bi mogli trenerove zamisli kanalizirati na terenu sa suigračima, te ih vraćati u fazi kada se počne iskakati iz zacrtane sheme, oni koštaju, a budžet Rudeša nije u toj mjeri dostatan.

Vjerojatno nakon prospavane noći i analize danas su se sastali direktor Čondrić, predsjednik Šimunić i trener Prosinečki i dogovorili razlaz.

- Kao što sam već rekao, sastali smo se Čondrić, Joe i ja porazgovarali zaključili da se bezmalo ljutnje raziđemo, svatko na svoju stranu. To je sve što ću reći, rekao nam je Robert Prosinečki.

Direktoru Stipi Čondriću teško je pao razlaz.

- Rudeš nikad nije imao većeg i boljeg trenera, meni je posebna čast što je takva veličina hodala našim prostorijama, uvjerio sam se u Robijeve ljudske vrline. Sjeli smo i zaključili da se raziđemo, Prosinečki je našu igru unaprijedio kako svi govore ne igramo loše, spustio je loptu na zemlju, za razliku od prošle sezone u 2. ligi kada smo igrali po zraku, a nikad nitko neće napraviti u ovakvoj situaciji što je Prosinečki, dao je povjerenje našim mladim igračima izdancima naše škole, Vukmanoviću, Mašali, Stipiću i vrataru Kralju što je naš najveći dobitak. Trenera nemamo, vidjet ćemo tko, javit ćemo, rekao nam je Stipe Čondrić povodom odlaska Prosinečkog s klupe Rudeša.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.