"Jakire izdrži", sprdaju se s juga i Kvarnera.  Nakon istupa  Darka Podnara za sve loše krivac je Jakirović ili uprava, Šimić i Bišćan su bivši, Marko Vukelić Bimbo nema više moć.
Featured

"Jakire izdrži", sprdaju se s juga i Kvarnera. Nakon istupa Darka Podnara za sve loše krivac je Jakirović ili uprava, Šimić i Bišćan su bivši, Marko Vukelić Bimbo nema više moć.

Dinamo se u Varaždinu od poraza, trećeg na gostovanjima spasio na isteku sučeve nadoknade vremena, izvjestitelji sa utakmice pišu da je ovo bila najbolja utakmica Dinama pod ravnanjem trenera Sergeja Jakirovića.

Jakirović je od Dinama do sada dobio ogroman kredit, uprava je stala iza njega kao i dio javnosti i navijača koji su za sve nevolje i krizu koja trese Dinamo proglasili tu istu upravu.

Kako je prozivanje uprave postalo sve glasnije, a odlaskom iz nje Daria Šimića u javnost je istupio njen član Darko Podnar i u podužem razgovoru s Alenom Lesičkim nekadašnjim šefom Dinamovih odnosa sa medijima imenom i prezimenom prozvao krivce za stanje u kojem se Dinamo nalazi. Dario Šimić, Igor Bišćan, Marko Vukelić Bimbo označeni su od strane Podnara kao krivci što su Fruk, Niko Janković, Pašalić i Ivanović završili u Rijeci iako su nuđeni Dinamu. 

Podnar je puno toga detaljno obrazlagao što kao član uprave nikada ne bi smio raditi, ostavio je dojam "kazališnog šaptača" koji na svom proscenariju iz kazališne školjke javnosti šapće istinu koja će sve pokriti  i utišati glasno negodovanje protiv uprave.

Sreća je pomazila Jakirovića u utakmici s Lokomotivom, Japanac Kaneko donio je pobjedu i danas je bio najbolji igrač plavih i asistent Emerliu koji je zabio i spasio Dinamo od poraza.

Odmah nakon utakmice  društvenim mrežama kulja nezadovoljstvo modrih navijača, prozivaju se igrači, trener Jakirović i uprava, ogorčenje je ogromno, a s druge strane sprdaju se oni s juga i Kvarnera- "Jakire izdrži" zamijenilo je "Jakove izdrži".

Dok Jakirović nakon utakmice daje "Alan-fordovske" izjave, uprava ima ozbiljan problem, Podnar je svojim istupom stavio joj omču oko vrata, više nema "krivaca" Šimića, Bišćana i drugih označenih, jedini oni koji ostaju su trener Jakirović i uprava koja ga je dovela da popravi sve promašaje bivših.

Pitanje je tko, Jakirović ili uprava? 

 

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.