Strahonja odustao od unosnog posla na HRT-u, postaje jedan od 17 mentora sucima 4. skupine u sezoni  2023/24. Koliko je na tu odluku imala utjecaja poruka Torcide?

Strahonja odustao od unosnog posla na HRT-u, postaje jedan od 17 mentora sucima 4. skupine u sezoni 2023/24. Koliko je na tu odluku imala utjecaja poruka Torcide?

"Nemoj Strahonja da te brige more, zašto više ne možeš na more", poručila je Torcida Meriu strahonji s tribina Poljuda na utakmici Hajduk-Gorica. Sinoć po završetku emisije LP na HRT-u Strahonja se nakon 5 godina oprostio od gledatelja i unosnog posla.

Koliko je ova odluka potencirana porukom Torcide ne znamo, ali ako je imalo utjecala na odlazak Strahonje sa javne televizije onda je to vrlo znakovita i jasna poruka javnosti, navijačke skupine Torcida, BBB i Armada kao najbrojnije i organiziranije postaju opasno utjecajne u društvu, na koje će država morati pronaći odgovor.

Strahonja neće ostati bez posla, on je nakon što je IO HNS-a na prijedlogKomisije nogometnih sudaca odabran među 17 mentora , suđenja četvrte skupine u natjecateljskoj sezoni 2023./2024.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.