Trener bijele momčadi SSDFT-a Saša Milaimović vratio se iz Saudijske Arabije: Vrijeme provedeno u Akademiji Ministarstva sporta iskustvo je koje mi je puno koristilo, stekao sam puno saudijskih prijatelja
Saša Milaimović

Trener bijele momčadi SSDFT-a Saša Milaimović vratio se iz Saudijske Arabije: Vrijeme provedeno u Akademiji Ministarstva sporta iskustvo je koje mi je puno koristilo, stekao sam puno saudijskih prijatelja

 

Saša Milaimović naš trener proveo je 20 mjeseci u Akademiji Ministarstava sporta Saudijske Arabije na čelu s Romeom Jozakom. Ovih dana Milaimović se vratio u Hrvatsku provodi dane s obitelji i ponovo se navikava na situaciju koja je specifična za naše nogometno podneblje.

- Zahvalan sam Romeu Jozaku na ukazanoj prilici, dvadeset mjeseci koje sam proveo u SSDFT je za mene izvanredno iskustvo. Stekao sam puno arapskih prijatelja s kojim ostajem u kontaktu, govori nam Saša. Milaimović je da podsjetimo bio šef bijele momčadi, a cijeli program Akademije provodio se u Španjolskoj, šefovao je jedanaestorici u svom stožeru i zabilježio lijep sportski napredak svojih pulena. Pitamo ga o daljnjim planovima.

- Sve ovo vrijeme moja obitelj je bila u Zagrebu, nedostajali smo jedni drugima pa tako sada nadoknađujemo puno toga, mlađi sin je ušao u pubertet kada je otac najbitniji tijekom ovoga perioda odrastanja, a što se tiče profesionalnih aktivnosti ovoga trenutka su u drugom planu, mada me prijatelji kontaktiraju iz Saudijske Arabije, raspituju se čak i su i neke opcije u igri.

Znamo da su Sašu kontaktirali neki domaći klubovi, on nam to potvrđuje.

- Bilo je i takvih opcija, ali dolaze u obzir samo sređene sredine s jasnom vizijom, a takvih baš nije puno kod nas. Javljaju mi se i iz Azije, igrao sam nogomet u Južnoj Koreji, ostavio sam dobar dojam i prijateljstva su ostala, zovu me pitaju kao i Vi, ali ja sam skloniji daljnjem usavršavanju i stjecanju PRO licence.

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.