U Westinu održana 3. redovna Skupština Zagrebačkog nogometnog saveza.

U Westinu održana 3. redovna Skupština Zagrebačkog nogometnog saveza.

 

3. redovna Skupština Zagrebačkog nogometnog saveza održana je u hotelu Westin. Predsjednik Tomislav Svetina pozdravio je goste i skupštinare te naglasio kako je HNS najbolji sportski savez u državi i da svaki uloženi euro u nogomet vraća se desetostruko ukazujući na nužnost ulaganja u igrališta s umjetnom travom.

Sa govornice skupštinarima su se obratili Milan Pavelić pomoćnik pročelnika za sport Grada Zagreba, Vjekoslav Šafranić predsjednik Sportsko saveza Grada Zagreba, Davor Ivić član IO HNS-a i legendarni Zorislav Srebrić. Skupštini su nazočili i Dalibor Meić u ime Županijskog nogometnog saveza Zagrebačke županije i Stjepan Merkaš predsjednik Nogometnog saveza Krapinsko Zagorske županije.

 

Uvjeti korištenja
Korištenjem ovih stranica i njenih dijelova suglasni se s politikom zaštite podataka i uvjetima korištenja. Naše stranice ne prikupljaju osobne podatke niti omogućuje trećim stranama profiliranje i praćenja naših korisnika. Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići. Više informacija možete pronaći na linkovima niže.